PTT çalışanlarına ikramiye müjdesi

Öz-Haber İş Sendikası Genel Başkanı Harun Tüz, Türkiye genelinde PTT çalışanı 14 bin taşeron işçiye bayram ikramiyesi verileceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2020 01:16 GÜNCELLEME 09.05.2020 01:16 GÜNCEL
PTT çalışanlarına ikramiye müjdesi
PTT çalışanlarına ikramiye müjdesi

Korona virüs ile mücadelede görevlerinin başında olan PTT’nin taşeron çalışanlarına Ramazan Bayramı öncesi ikramiye verilecek. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Öz-Haber İş Sendikası Genel Başkanı Harun Tüz, girişimlerinin sonuç verdiğini belirterek, kararın PTT Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığını duyurdu.

 

Tüz, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de baş gösteren korona virüs sürecinde PTT’de çalışan yaklaşık 14 bin taşeron işçi kardeşimiz bu süreçte görevlerinin başında milletimize hizmet ettiler. Sendika olarak bu kardeşlerimizin bir nebze rahatlamaları noktasında PTT Genel Müdürlüğüne talepte bulunup, çalışanlara ikramiye verilmesini talep ettik.Talebimiz uygun görüldü ve PTT Genel Müdürümüz Hakan Gülten tarafından onaylandı. Buradan sizlerin aracılığı ile 14 bin PTT çalışanı taşeron kardeşimize bu süreçte göstermiş oldukları özveri için teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Öz-Haber İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Sefa Tuğdar ise çalışanlar adına çok mutlu olduklarını ifade etti. Tuğdar, “PTT çalışanı olan taşeron işçi kardeşlerimiz bu duruma çok sevindiler. Bayram öncesi böyle bir ikramiyenin arkadaşlarımızın hesabına yatacağını öğrendik. Kararın alınmasında emeği geçen Genel Başkanımız Harun Tüz ve desteklerini esirgemeyen Memur-Sen ile Kamu-Sen temsilcilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 4
  • Bakı yeşil 3 yıl önce Şikayet Et
    Verin bu kardeşler fazlasıyla hak ediyorlar cansiperane görev yapıyorlar. Rabbim yar ve yardımcıları olsun sevdiklerine bağışlasın virüsten korusun kardeşlerimizi.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Adelet bakanlığında sözleşmeli hizmetli olarak çalışıyorum sabah 8de işe başlıyorum 10 yakin Büro temizliyorum 9dan 17.30 kadar evrak dagitiyirom postacı gibi yeri geliyor çuvallar dolusu evrak tasiyoruz aldigim maaş 3300tl ikramiye yok sigortamiz asgari ücretin sadece 100tl fazlasindan ödeniyor her işe biz kosturuyiruz büroda doğru düzgün iş yapmayan memurlar 4500tl 5000tl maaş alıyorlar bu zorlu günlerde evrak dagitiyoruz herkes Virus yuzunden evraktan postadan korkarken biz sabahtan akşama kadar evrak dagitiyoruz enazindan kurumlardaki hizmetli personeline ikramiye verilse
    Cevapla
  • İstanbul 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Büyük Güçlü Türkiye Yola devam
    Cevapla
  • kahraman erol 3 yıl önce Şikayet Et
    soferlerde dahil heralde cunku o lsr gece gunduz yoldalar allah yardimcilari olsun onlar getirmese nasil ulasirdi bizlere siparislarimiz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR