Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Covid-19 servisinde çalışan bir hemşire nöbet dönüşü elinde çiçekle 74 yaşındaki annesine sürpriz yaparak sosyal mesafe kuralına uyarak Anneler Gününü kutladı. Anne ve kızın buluşmasında duygusal anlar yaşandı.

Yeni tip Korona Virüs(Covid-19) ile mücadelede en ön sıralarda bulunan sağlık çalışanları uzun süredir yoğun mesai harcayarak hizmetlerine devam ediyor. Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde Covid-19 servisinde çalışan Değer Kanaç isimli hemşire, gece nöbeti dönüşü haftalardır görmediği Cihangir Mahallesi'nde oturan annesi 74 yaşındaki Elife Yaşın'a elinde çiçekle sürpriz yaptı. Evinin bahçesine çıkan annesinin Anneler Günün kutlayan Kanaç ile Yaşın'ın buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Kanaç, annesine kendisine dikkat etmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Kızının Anneler Günü kutlaması ile ilgili duygularını ifade eden Yaşın, "Çok sevindim çok memnum oldum. Uzun zamandır görüşmüyorduk zaten. Çok özledim virüs bitse de görüşsek" dedi.

"Sevdiklerimize hasretiz"

Kanaç ise, duygulandığını belirterek, " Annemle birlikte bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. Özellikle sağlık çalışanlarının annelerinin Anneler Günü'nü kutluyorum. Çok zor şartlar altında çalışıyoruz. Sevdiklerimize hasretiz. İnşallah bu günleri hep birlikte atlatacağız. Birkaç haftadır görmüyorum annemi. Gördüğüm zamanlarda da buradan geçerken el sallaşıyoruz evime geçiyorum" diye konuştu.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • yurttaş 10.05.2020 15:50
    Her meslek gurubu işinin gereğini yapmış ve konulan kurallar yalnızca meslek sahibi için düzgün uygulanmış olsa bu gibi durumlar ortaya çıkmaz.Sağlıkçı kardeşim normal zamana göre iyi düşünülmüş her evladın ebeveynine yapması gereken hareketi yapmış.Gelelim bugüne verdiği çiçekle veya herhangi bir materyalle hastalık taşımadığından ve kendi eli ile bunu annesine vermediğinden ne kadar emin garantisi varmı?Nedense bu konularda dengeyi sağlayamıyoruz akılcı düşünemiyoruz sıkıntı burada.
  • xxlxx 10.05.2020 14:43
    Analara bir gün değil her gün değer verilmeli. Bu günlerde anasına değer veren aynı evde yaşamıyorsa covit 19 dan dolayı yanına yaklaşmasın. Annelerimizin günü kutlu olsun.
  • Milli ve Yerli 10.05.2020 14:29
    Muhabir hemşireye efendim diyor enterasan. Ikincisi virüs yüzde 90 hemsirenin annesine bulaştı geçmiş olsun.
  • Mehmet 10.05.2020 14:02
    Niye özellikle sağlık çalışanlarının annelerinin gününü kutlarım deniliyor. Her meslek kendini çok önemli görme hastalığına yakalanmış.
  • Ankaralı 10.05.2020 13:57
    Yasak ne oldu? Sağlıkçılara serbest olması bunun için mi. Sağlıkçılar daha duyarlı olmalıki vatandaşa yasağa uysun
Daha fazla yorum görüntüle