Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Mayıs Türk Dil Bayramı vesilesiyle bir paylaşımda bulundu.

Başkan Erdoğan paylaşımında: “Türkçe konuşacağız'' dedik, ülkemizin menfaatlerini ve mazlumların hakkını hep Türkçe savunduk... Bundan sonra da hak ve adalet mücadelemizi Türkçe konuşarak vereceğiz. 13 Mayıs Türk Dil Bayramı’nı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • yiğido 14.05.2020 13:52
    canım benim. benim, TÜRK MİLLETİNİN BAŞKANI
  • gurbetci 14.05.2020 13:05
    70 LI 80 LI 90 LI yillarda fransizca ve turkçe trt radyosunda doldurmus oldugum muzik kasetlerimi almak istemislerdi ve o zamanlari bazi fransiz komsularimizin evlerinde turksanat muzikleri plaklari vardi demekki turkçe iyi konusulunca çok guzel bir turkçemiz oldugu belli oluyor ne olur turkçemizi ve agzimizi bozmadan guzel kelimeler konusalim tipki ezan okuyan hocalarimiz gibi net okuyalim ve konusalim burda ogretmenlerimize buyuk gorevler dusuyor ilk okuldaki ogretmenimi saygiyla aniyorum .
  • misafir 14.05.2020 11:53
    eski devlet yöneticilerimizden bazılarının tecih ederek ingilizce konuşmalarına rağmen ülkemizin sıkıntı ve isteklerini diğer devletlerinin yöneticilerine anlatamazken ve Cumhurbaşkanımız yabancı dil bilmemekle itham edilirken Sayın Cumhurbaşkanımız kendi ifadesiyle Ülkemizin menfaatlerini mazlumların sıkıntılarını Türkçe olarak anlatmayı çok güzel başarmıştır, başarmayada devam eder İnşaallah.
  • Yusuf 14.05.2020 11:52
    Her halk kendi dilini besleğib kadir kiymet vermelidir .dili edebiyyati boşa saymak kendini kaypetmek ve nihayet ulkeni yok etmektir.butun turk dunyamiz bir hurufla bir edebiyyatla konuşmasi bizim en buyuk arzimiz ve turk dunyasinin guclendirmesidir.
  • Leyla 14.05.2020 11:34
    Teşekkürler , Recep Tayyip Erdoğan. Allah’a emanet ederim.
Daha fazla yorum görüntüle