Van'ın Özalp ilçesinde terör saldırısında şehit olan Yıldırım Demir'in daha önce PKK’lı teröristler tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı.

Özalp ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubuna yönelik düzenlenen terör saldırısında şehit olan belediye personeli Yıldırım Demir'in (65) evine Türk bayrağı asılırken, yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Eğribelen Mahallesi'ne yardım kolilerini götürdükten sonra dönüş yolunda hain saldırı sonucu şehit olan Yıldırım Demir'in daha önce de PKK terör örgütü tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı.

Birkaç ay önce de Demir’in yaşadığı evin duvarına örgüt üyeleri tarafından ‘PKK’ yazılıp çarpı işareti konulduğu öğrenilirken, ailenin yazıyı boyayarak kapattığı belirtildi.
Özalp Belediyesi önüne de Şehit Demir'in posteri asılırken, cenazesinin ise ikindide yapılacak olan törenle son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • jesi pinkmen 27.02.2022 09:43
    Allah rahmet eylesin
  • Araphan 17.05.2020 04:05
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ,kardeşim sana kurşun sıkan alçaklar dünya ve ahirette zillet içinde olacaktır
  • Abdu 15.05.2020 23:32
    Bu kardeşime kurşun sıkan hainler gruhuna içinden sempati besleyenler .İstediğiniz kadar iman tazeleyin nafile ,Allah sizi bildiği gibi yapsın.
  • VATANSEVER 15.05.2020 22:59
    Hani bazıları çıkıp şu.. bu.. inanışta ve etnik kökende olan insanların evleri işaretleniyor yalanıyla TOPLUMSAL HUZURSUZLUK çıkarılmaya çalışılıyordu bunu yapanlar da pkk dhkpc mlkp vb. hainlerdi. Ancak asıl evleri işaretlenenler MÜSLÜMAN VE VATANINI İNSANLARINI SEVEN BÖYLE KAHRAMAN KARDEŞLERİMİZMİŞ. ALLAHÜ TEALA(C.C) Rahmet ve merhametiyle ihsanda bulunsun HAKK VE HAKİKAT YOLUNDA ÇALIŞIRKEN ŞEHİT OLDU ALLLAHÜ TEALA RAHMET EYLESİN İNŞAALLAH! Bakalım pkk ve fetönün malum ittifak partileri olanlar bu ev işaretlemelerine ne diyecekler yine terör örgütü adı yazmadan usulen bir başsağlığı mesajı yayınlarlar sonra hainliklerine devam ederler!
  • Aas 15.05.2020 22:48
    Artık idam olmalı. Hainler idamın gelmesini istemez tabi yağlı urğan önce onların boynuna geçecekte
Daha fazla yorum görüntüle