Rize'de mimar Havva Nur Karaman, mahallede köpek beslemesine karşı çıkan akrabaları tarafından saldırıya uğradı. O anlar kameraya yansırken, hayvansever kadın saldırganlardan şikayetçi oldu.

Merkeze bağlı Çiftekavak mahallesinde oturan mimar Havva Nur Karaman, Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın kendisine hediye ettiği kangal cinsi köpekleri beslemeye başladı. Havva Nur Karaman'ın iddiaya göre mahallede köpek beslenmesinden rahatsız olan akrabaları H.K. ile eşi Ş.K. belediye ekiplerini arayarak şikayetçi oldu. Rize Belediyesi Veteriner ekipleri mahalleye geldiği sırada akrabalar arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine H.K. ve eşi Ş.K., Havva Nur Karaman'a saldırdı. Hayvansever kadın yere düşerken, araya girenler kavgayı ayırdı. O anlar kameraya yansırken, hayvansever kadın saldırganlardan şikayetçi oldu.

Bu arada hayvansever kadına saldıran karı-kocanın köpeklerin başında sigara söndürdükleri öne sürüldü.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Garip 17.05.2020 13:58
    Yazık şu hayvanların insanlardan çektiği! İnsanların çıkardığı gürültüden rahatsız olmayıp hayvanların gürültüleri batıyor bazılarına hayvanların kafasında sigara söndürülmüş ama olsun gürültü yapıyorlar havlıyorlar biz istemeyiz ne zalim toplum olmuşuz böyle
  • ahmt 16.05.2020 23:14
    Seslerinden gürültülerin den yatılmıyor
  • Hayvan beslemek 16.05.2020 23:06
    Sizler hayvanları beslemenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Size göre insan daha önemli. Kime göre? Allah katında nice insan var ki köpekten daha aşağılık.. kendinizi ne sanıyorsunuz da, Allah rızası için köpeklere kedilere yemek verip onlara sevgi veren insanlara hit ananı babanı besle diyorsunuz. Sizlerin problemi hayvanlarla değil, küçüklüğünüzde size hayvanlarla iletişimi öğretmeyen ailenizde. Zavallılar
  • serkan 16.05.2020 22:17
    Çöplerin etrafına yemek döküp, mama koyup hayvanları oraya toplıuyorlar, yürüyerek geçemez olduk sayelerinde. Hayvanı seveceksiniz insan gibi sevin, başkaların zulüm etmeye hakkınız yok! O hayvanalrın yeri ne daracak evler ne de sokaklar, bahçeniz varsa bakın, yoksa eve sokup o hayvanları zulüm etmeyin! Sonra da sokaklara atıp insanların başına salmayın!
  • şehirli 16.05.2020 20:16
    Şehir de hayvan besleyen; 1-pisliğini derhal temizleyecek, 2-evinde bile olsa gürültü yaptırıp başkasına rahatsızlık vermeyecek, 3-sokağa çıkarınca başkasına saldırmasını önleyecek. Sen kendini tatmin edeceksin diye herkes gürültü ve pisliğini çekemez. Çok iyi ruhluysan fakire bak, fakir besle, fakir okut.