31 Mart seçimlerinde İYİ Parti'nin Kadıköy Belediye Başkanı adayı olan oyuncu Emre Kınay, katıldığı televizyon programında, seçimlerden önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gidip, "Ben sosyalistim. Siz bile gönderseniz, milliyeçi olan kimseyi kapıdan almam" dediğini itiraf etmişti. Hatta Kınay, Meral Akşener'in de bu teklifi kabul ettiğini dile getirmişti.

EMRE KINAY SÖZLERİNİ İNKAR ETTİ

Söyledikleri milliyetçi kesimden tepki alan oyuncu Emre Kınay, yoğun tepkiler karşısında videolu bir açıklama yaparak televizyonda yaptığı konuşmanın belirli yerlerinin kesildiğini iddia etti. Sözleri ayan beyan ortada olan Kınay, sözlerine açıklama getirmek yerine, videosunu paylaşanları hedef aldı. Kınay, "o sözlerim çarpıtıldı, kesildi" diyerek videosunu paylaşanları trollükle suçladı. Kınay ayrıca paylaştığı videoda Atatürk üzerinden algı oluşturmaya çalışınca paylaştığı açıklama videosuna da tepki yağdı. 

İşte sosyal medyada Kınay'a yapılan yorumlardan bazıları:

- Hem sosyalist hem de Atatürkçü nasıl olunuyor çok merak ediyorum. Bu insanlar hep sıkışınca Atatürk'ü joker olarak kullanıyorlar.

- Bırak bu işleri, imtiyaz isteyen içinse söylediğin milliyetçi diye niye sınıflandırıyorsun. solcu imtiyaz istese verecek miydin? Bence sıvamasını daha iyi yap..

- Millet tiyatroyu izledi... Hala trol hala çarpıtma diye 2. Perdeyi vizyona sokmanın amacı yapımcının baskısıdır...

- Kıvırma! “ Hiçbir milliyetçi” demişsin. Bunun neyini inkar ediyorsun. Öyle ki bununla da yetinmeyip “ben sosyalist biriyim” diyerek “sosyalist olduğum için zaten böyle bir şeyi yapamam” imasında bulundun. Bir halt yedin bari arkasında dur.

Yorumlar 178 Yorum Var
  • Çiçek 22.05.2020 16:51
    Sosyalistim derken açık açık söylesenize ne demek istiyorsunuz hem milliyetçi kimligi diyorsunuz para menfaatçi kişileri almam deseniz daha net anlaşılırdı ama onun yerine milliyetçi demeyi seçtiniz her kez şok oldu size güvenimiz sarsıldı
  • Zangoç 21.05.2020 07:25
    İyi parti fetönün partisi nokta milliyetçilikle uzaktan yakından ilgisi yok
  • YILDIRIM 20.05.2020 21:02
    Zavallı ne söylediğini hatırlamıyor. Üzülerek söylüyorum galiba Alzhimer...
  • Akn 20.05.2020 20:47
    Nasılda kivirtiyorsun yavrum hemende tipik atatürkü alet etme alışkanlığı bırak oğlum böyle kıvırtmayı merdane ne söylediysen onu savun
  • Bahtiyar 20.05.2020 20:00
    Yedikkkk...Iftarda,,Sahurada biraktik..Kivirrr
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek