Merakla beklenen gün geldi. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi tam kapasiteyle hizmet vermeye başladı. Açılışını Başkan Erdoğan'ın yaptığı hastanede 2682 yatak 456 yoğun bakım yatağı ve erişkin, çocuk, tramva ve kadın doğum olmak üzere 4 ayrı acil servis yer alıyor.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi günde 35 bin  kişiye hizmet verebiliyor. 

63 YAŞINDAYIM BÖYLE BİR ŞEY BİLMİYORUM

Çam ve Sakkura hastanesine gelenler duygularını şu şekilde ifade ettiler:

- Allah razı olsun yapanlardan, ilgilenenlerden... Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere... Allah sonuna kadar razı olsun.

 - Çok güzel, çok büyük... Devletimiz böyle bir hastane yaptığı için gurur duyuyoruz.

- Yani ülkemde 63 yaşındayım... Böyle bir şey bilmiyorum. Şaheser, inşallah hizmeti de şaheserdir.

 

Yorumlar 37 Yorum Var
  • Veysi 23.05.2020 16:15
    Adamlar o kadar emek verip güzelim hastahaneyi açıp halkın hizmetine sunuyorlar bazı portakal kafalı lar ise bölümlerin birbirinden çok uzak olduğun dan şikayet çi iler
  • Cengiz KARAMAN 23.05.2020 14:24
    Bu hastanelerle ilgili tek korkum bir gün bu iktidar giderse gelenler buraları nasıl yönetecekler evet büyük bir hastane yapanlardan ALLAH razı olsun ama dedğim gibi süreklilik esastır bakım işletme beceriksizlerin eline düşerse vay halimize.
  • refik 23.05.2020 10:49
    chp liler sakın bu hastanelere gitmeyin .istanbul hava limanından uçmayın . boğazın altından hiçbir şekilde karşıya geçmeyin . anadoludaki trakyadaki bütün yollardan arabanızla geçmeyin . daha daha neler neler bunları tayyip yaptı . siz tayyipe gıcıksınız ya . siz gıcıklığa devam edin . hatta corona nın bulaşıcılığı düşürüldü gıcıklık olsun diye hayır düşürülmedi arttı demek için gidin korona olun . nankörsünüz ya sizede ne yakışır yani .
  • yavuz 23.05.2020 10:32
    Cumhurbaşkanımız Hastaneyi açarken geçmişi yaşamış insanlar olarak hep ağladık. AKP Dönemi yani Sayın ERDOĞAN Yüzümüzü hep güldürdü. Diğerleri hep ağlattı. Bilmeyenler ileri geri konuşuyor, biz onların şecerelerini biliyoruz. Onlar zamanında Hastaneler ahır, Yollar kan gölü, yağ pahalı su pahalı, her şey çok pahalıydı.yokluk vardı. Evet şimdi de var ama Hükumeti zora sokmak isteyen hainler yapıyor.
  • şahin avcı 23.05.2020 10:08
    duygulanmamak elde mi ki, geçmişini bilen o rezil hastaneleri, yolları, toplanmayan çöpleri, akmayan suları,hastanelerde insanların borcundan dolayı rehin kalmalarını, eczanelerin ssk lıya bağkur luya ilaç vermediği günleri bilip hala o eski partilere oy veren , memleket batıyor diyen nankörler duygulanmaz ama bilenler işte böyle duygulanarak konuşur vesselam
Daha fazla yorum görüntüle