Emniyet Genel Müdürlüğü'nden önemli uyarı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığından geldiğini söyleyerek yeni tip koronavirüse (Kovid-19) ilişkin bilgilendirme ya da tarama yapacağını söyleyen kişilerin evlere alınmaması konusunda uyardı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2020 18:00 GÜNCELLEME 26.05.2020 18:23 GÜNCEL
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden önemli uyarı
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden önemli uyarı

Twitter hesabından koronavirüs istismarcılarına karşı paylaşımda bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü, "Koronavirüsle ilgili bilgilendirme veya evde koronavirüs taraması yapacağını beyan edenleri evinize almayın, adınızı ve adresinizi vermeyin." uyarısı yaptı.

 

 

Aynı paylaşımda yer verilen afişlerde ise şu ifadeler yer aldı:

"Sağlık Bakanlığından aradığını söyleyerek koruyucu malzeme göndermek, uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirme yapmak, evde Kovid-19 hastası olup olmadığını tespit etmek isteyenlere adınızı ve adresinizi vermeyin. Maske, el antiseptiği, önlük veya koruyucu gözlük kullanımını uygulamalı olarak göstermek isteyenleri, koronavirüs taraması yapacağını beyan edenleri ve koronavirüse karşı evi dezenfekte edeceğini söyleyenleri evinize almayın."     

 

 

YORUMLAR 5
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    cop polise armut toplasın diye verilmiyor herhalde tabiki kullanacak gerektiğinde nasıl olsa cop kullanırsa açığa alınıyor rahatlığıyla meydanı boş bulup kafa tutuyorlar devlete ondan sonra
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayin genel müdür bu teşkilati kendini bilmezlerden temizledikçe güçlenecek ve başariya ulaşacaktir.Lafa senin hükümetin diye başlayan tipler bu téşkilatta dakka durmamali teşkilata zarar veren artist tipler mutlaka temizlenmelidir.Allah görevini layikiyla yapan polislerimize güç ve kuvvet versin.Teşkilati lekeleyenler o şerefli görevde tutulmamali aninda kapi dişari edilmeli.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Heyyy genel müdür. Sen önce görev verip Devletin kanunlarını uygulasinar, teröristler ve her türlü suç ve suçlu ile mücadele etsinler diye sokağa saldigin YUZBİNLERCE memurunun haklarini savun. Teröristlerin yalan beyanlarını dikkate alarak memurlarını görevden alıp tutukluyorlar, senin ve hükümetin sesi çıkmıyor. Allah yalan söyleyenleri, o yapanlara inanıp masum insanları cezalandıran adaletsiz kanun adamlarını ve personelinin arkasında durmayanlari cezalandiracaktir.
    Cevapla
  • Yargısız infaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani yargısız infaz mı yapılsın? Onu mu istiyorsun. Unutma adalet herkese lazım sana bilr
    Cevapla
  • isa 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum, üniformalı diye eli kolu bağlı olan bir sürü asker ve polisimiz magdur. Özellikle terörle mücadelede görev yapmış olanlar hedef olarak seçiliyorlar.Bir çoğu görevden alınmış, görev yerleri değiştirilmiş ve mahkemesi devam edenler var.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR