Zeytinburnu'nda sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 2 kişi, evinin balkonundan görüntü çeken kişiyi tehdit etti. Kısıtlamaya uymayan kişilerin vatandaşı "Neden beni çekiyorsun. Ben şimdi çıksam seni oradan aşağı atsam haksız mıyım?" diyerek tehdit ettiği anlar ise kameraya yansıdı. 

Olay, sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 24. Aralık Sokak'ta saat 20.30 sıralarında yaşandı. Ramazan A. (27) ve Yusuf I. (27) isimli kişiler sokağa çıkma kısıtlamasına uymadı. Bunun üzerine kısıtlamaya uymayan kişileri gören Özcan Ö. (52) evinin balkonundan uyarıda bulundu. Ramazan A. ve Yusuf I., kendilerini uyaran Özcan Ö.'yü tehdit etti. Özcan Ö. ise daha sonra polisi arayarak tehdit edildiğini ve şikâyetçi olduğunu belirtti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kısıtlamaya uymayan kişileri gözaltına alırken, Özcan Ö.'de ifade için Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

ŞİKÂYETLERİNDEN VAZGEÇTİLER

Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan kişilerin ve Özcan Ö.'nün ifadesi alınırken, karşılıklı olarak şikâyetlerinden vazgeçtiklerini belirttiler. Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan Ramazan A. Ve Yusuf I.'ya toplam 6 bin 364 lira para cezası kesildi.

O ANLAR KAMERADA

Ramazan A. ve Yusuf I.'nın Özcan Ö.'yü tehdit ettiği anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan kişilerin, Özcan Ö.'yü "Neden beni çekiyorsun. Ben şimdi çıksam seni oradan aşağı atsam haksız mıyım?" diyerek tehdit ettiği görülüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • misafir 27.05.2020 10:37
    Bu türleri, İSTANBUL'dan sınır dışı edeceksin ve bir daha giriş yapamayacaklar.
  • Vatandaş 27.05.2020 09:36
    şu cesarete bak. kısıtlamaya uymayanlar çıkmış tehdit ediyor. haysiyetsizler. ceza iyi olmuş. bu arkadaşlara tehdit ettiklerinden dolayı iyi bir ceza da verilmeli ki denetimli serbestlik gibi, bir daha cesaret edemesinler.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek