Bakan acı haberi verdi: Koronadan bir hemşire daha hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hemşire Tuğba Kuşdemir'in koronavirüsten hayatını kaybettiğini duyurdu. Koca, ''Hemşire Tuğba Kuşdemir. 1985 doğumlu. İki çocuk annesiydi. Manisa ve Bandırma Halk Sağlığı Merkezlerinde, Bandırma Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2015’te yakalandığı kanseri yenmişti. Görevi sırasında yakalandığı COVID-19 sebebiyle vefat etti.'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2020 22:05 GÜNCELLEME 01.06.2020 23:04 GÜNCEL
Bakan acı haberi verdi: Koronadan bir hemşire daha hayatını kaybetti
Bakan acı haberi verdi: Koronadan bir hemşire daha hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hemşire Tuğba Kuşdemir'in koronavirüsten hayatını kaybettiğini duyurdu.

 

Koca, ''Hemşire Tuğba Kuşdemir. 1985 doğumlu. İki çocuk annesiydi. Manisa ve Bandırma Halk Sağlığı Merkezlerinde, Bandırma Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2015’te yakalandığı kanseri yenmişti. Görevi sırasında yakalandığı COVID-19 sebebiyle vefat etti.'' dedi.

KAYNAK : haber7
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabırlar versin
    Cevapla
  • İzmirli Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Tedbir almak Resulullah ( ASM ) efendimizin sünneti seniyyesidir . Adetullah kanunlarına riayet etmektir. Amma ecelimizin neyle nasıl olacağı da takdir-i İlahidir. Bu dünya ve dünya hayatı fani, ahiret hayatı bakidir. Aslolan da hayatı uhreviye ve hayatı bakiyedir. Allah cümlemize iman-ı kamil ve hüsn-ü hatime versin. Amin.
    Cevapla
  • Hakkı Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşimiz şehitlerdendir inşaallah.
    Cevapla
  • DROĞBA 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Selçuk 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşAllah hamile sağlık çalışanlarına idari izin verilir. Zira onlar hamilelik sebebi ile ilaç kullanmamakta. Bu hastalığa yakalanırlar ise tedavi olmaları imkansız. Bu korkuları ile görev yapmaya çalışıyorlar. En azından ücretsiz izin hakkı tanınabilir kendilerine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR