Gazeteci Cüneyt Özdemir kendi Youtube kanalından yaptığı yayında Türkiye'deki muhalif ve polis düşmanlarına "Bizde bazı gerzekler var. Hayatını polis karşıtlığına kurmuş, niye adam çünkü muhalifim, polisten nefret ediyorum diyor. Yarın bir gün hırsız evine gelince, başına bir iş gelince hemen polisi arıyorsun. Bizdeki bazı muhalifler muhalif filan değil gerzek. Devletten nefret ediyorum diyorlar. Nerede yaşayacaksın diyorsun "komünde" la git..." diyerek tepki gösterdi.

ABD'de görev yapan polisleri savunan Donald Trump'ın sözlerini aktaran Cüneyt Özdemir, "Trump bu işi yapan polisler suçlu ama diğer polislerin ne suçu var diyor. Ülkede yaklaşık 700 bin polis var bunların çoğu bir kurşun sıkmadan mesleki hayatını tamamlıyor diyor."

Bu sözleri aktardıktan sonra Özdemir, " Çok ilginç bir bakış açısı değil mi aynı bakış açısını diğer ülkelere ve Türkiye'ye de uygula, bizde bazı gerzekler var. Hayatını polis karşıtlığına kurmuş, niye adam çünkü muhalifim, polisten nefret ediyorum diyor. Yarın bir gün hırsız evine gelince, başına bir iş gelince hemen polisi arıyorsun. Varya ben sizin devletinizi tanımıyorum diyenler var. Allah kimseyi devletsiz bırakmasın. Bizdeki bazı muhalifler muhalif filan değil gerzek. Devletten nefret ediyorum diyorlar. Nerede yaşayacaksın diyorsun "komünde" la git..." diyerek tepkisini ortaya koydu.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • ertuğrul diriliş 04.06.2020 14:24
    yorumlarınız için tesekkurler cüneyt bey, ağzınıza sağlık siz bari bizleri savunun sahibimiz yok gelen vuruyor giden vuruyor
  • KENAN 04.06.2020 14:05
    Cüneyt bey Sizi ilgiyle ve severek izliyoruz.Lütfen haberleri objektif ve tarafsız yazmaya devam ediniz.Herkesle röportaj yapın.Hükümetin doğru yaptıklarını alkışlayın,yanlış yaptıklarını eleştirin.Son sözü halka bırakın.
  • Alaaddin 04.06.2020 13:01
    aklı başında yorumlarınız için teşekkür ederim Cünety bey
  • ihsan apaydın 04.06.2020 12:27
    cüneyt bey zaman zaman böyle ara sıra devletini milletini ülkesini seven hassas insanların da duygularını biraz olsun okşuyorsun da en olmadık zaman ve mekanda yapacagın nasıl diyeyim probakandayı da ihmal etmiyorsun daha acık bir ifadeyle bacan gibi kendini inkar eden bir siyasetçiyi de sen poh pohlamayı da ihmal etmiyorsun ......hülasa nalına da vur mıhınada vur ediyorsun
  • yiğido 04.06.2020 12:04
    Ülkemizde gezi olaylarını düzenleyen, bu olaylara katılanları gözlemimizde polisden nefret ettiği gibi halka hizmet eden kişilerden devletden, bayraktan, belediye otobüsün den çiçeklerden nefret ediyorlar insan olmaktan nefret ediyorlar. faşizmi seviyorlar. Ülkeyi K. Kore haline gelmesini isteyen sadistler ülkeyi geriyorlar. sadist belediye başkanları ve partileri sadist chdpkk bu sadistlerin siyasal çizgisi.
Daha fazla yorum görüntüle