İBB ekipleri Beyoğlu Belediyesine ait maske ve dezenfektan stantlarını kaldırdı.

Beyoğlu Belediyesinden yapılan açıklamada "45 günden bu yana toplum sağlığı için istiklal caddesi üzerinde kurduğumuz, maske ve dezenfektan dağıtımı yaptığımız stantlar dün gece İBB ekipleri tarafından zorla sökülmüştür. Tramvay seferleri için engel teşkil ettiği gerekçesi ile daha önce yaptıkları bildirimin gereğini yapmamıza, devam eden tramvay seferlerine engel ve tehlike teşkil etmemesine rağmen stantlarımız iş makineleri ve zabıta ekipleri ile zorla sökülerek götürülmüştür" ifadelerine yer verildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu; İBB’nin Taksim’deki yıkım alanını denetlemeye geldi. Beyoğlu Belediyesi’nin İstiklal Caddesi girişine ücretsiz maske ve hijyen malzemeleri dağıtımı amacıyla kurduğu tak İBB ekiplerince kaldırılmıştı.

İBB'DEN BİR PİŞKİNLİK DAHA!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstiklal Caddesi’nde maske ve dezenfektanların yıkıldığı gün İBB'nin maske dağıtmak için müracaat ettiğini açıkladı.

YILDIZ BELGEYİ PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından belgeyi paylaşan Yıldız, ''Sağlık Bakanlığı’nın ikazlarına kulak asmayan, İstiklal Caddesi için hiçbir tedbir almayan İBB, bugün maske dağıtmak için müracaat etmiş. Hem de 3 aydır İstiklal Caddesi’nde maske ve dezenfektan dağıttığımız stantları yıktıkları gün! Belgeyi çerçeveletip duvarlarına asabilirler.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • emre 05.06.2020 05:19
    len bune yaaaa yazıklar olsun be gorende yilmaz villasını yıkıyorsunuz zanneder gerçi yazık yazık
  • türk 04.06.2020 23:33
    Samimiyetle söylüyorum bu yalanoğlu bütün bunlara rağmen vazifesini tam yapamıyor çook eksik çoook istanbul luların burunlarından fitil fitil getirsin gördükçe yağlarım eriyor mutluluktan beter olun beteeerr olucaksınızdaa
  • vatan 04.06.2020 18:55
    bu gibi işlerde görev alan polisinden tut belediye personeline kadar tamamı hakkında inceleme başlatarak işlerine son vereceksin.
  • samet 04.06.2020 18:52
    Yıkmayı severler.. partinin genlerine işlemiş.
  • mehmet 04.06.2020 18:46
    chp yıkıcı zihniyet burdur üniversitesi ni de ele geçirmiş.
Daha fazla yorum görüntüle