İstiklal Caddesi'nde gerginlik!

Beyoğlu Belediyesi'nce İstiklal Caddesi girişinde kurulan takın iki ayağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince dün gece kaldırıldı. Takın üst bölümü geçen cumartesi akşamı İBB ve Beyoğlu zabıtaları arasında yaşanan gerginliğin ardından Beyoğlu Zabıtası tarafından kaldırılmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2020 14:53 GÜNCELLEME 04.06.2020 14:53 GÜNCEL
 İstiklal Caddesi'nde gerginlik!
İstiklal Caddesi'nde gerginlik!

Geçen Cumartesi günü Taksim Meydanı'na gelen İBB Zabıta Ekipleri, Beyoğlu Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi'nin girişinde, vatandaşlara maske ve hijyen malzemesi dağıttığı stantların önünde bulunan takı kaldırmak istemiş ve gerginlik yaşanmıştı. Tramvay geçişini engelleyeceği belirtilen takın üst tarafı gerginliğin ardından Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekiplerince kaldırılmıştı. Platform ayakları ise stantların yanında durmaya devam ediyordu. Ancak kalan kısımlar da dün gece İstiklal Caddesi'ne gelen İBB zabıta ekipleri tarafından vinç yardımıyla kaldırıldı.

 

"BİZ BURADAYIZ VE HİZMETİMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rüstem Dindarol, "Ekrem Bey, süreci yönetemiyor. İstanbul seçimlerine girerken 16 milyonu kucaklama sözü vermişti. Bizim hizmet ettiğimiz insanlar İstanbullu değil mi? Kucaklamak gerekmiyor mu? Gece 03.00 sıralarında Ekrem Bey ve ekibinin ne yapacağını gördük. Herhalde yoruldu ve süreci yönetemiyor. Bizim naçizane tavsiyemiz; Ekrem Bey tatili sever, tatile çıksın. Bunlar doğru değil, yakışmıyor. Eğer bir problemleri varsa, ararlar konuşuruz, beraber yaparız. Bize bugüne kadar gelen herhangi bir şey yoktur. Biz pandemi süreci başladığı ilk günden itibaren insanımıza layık olanın en fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız budur ve yapmaya devam edeceğiz. Yine takımızı kuracağız. Biz buradayız ve hizmete devam edeceğiz." dedi.

 

YORUMLAR 3
  • vefakar 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbullu vijdanın rahatmı istanbulu kimlere verdiniz yazık verilen emeklere yazık bukadar hizmete yatağa yatınca vijdanın rahatmı allaha havale ediyoruz daha bunlar iyi günleriniz bakın neler olacak her şey çokgüzle olacak diye iyi kandırdılar sizde kandınız yazıklar olsun allah sorar soruyorda bunlar geldi geleli bakın neler oluyor anlayana sayın cumhurbaşkanım istanbula daha çivi çakmayın
    Cevapla
  • kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bedavaya dağıtırken eko 3 TL ye aldığı maskeyi nasıl eritecek akıllı ol akıllı.
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamların ekmeğine taş koyuyonuz. Siz 1tl maske dağıtıyonuz adamlar yandaşlarından aldıkları 2.89 luk maske dağıtıyorlar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR