Gölcük ve Abant'ta ziyaretçi yoğunluğu

Seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla Gölcük ve Abant tabiat parklarındaki hareketlilik başladı. 3 ayın ardından çok sayıda doğasever, parklara akın etti. Girişte ise corona virüs önlemleri var.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2020 18:24 GÜNCELLEME 06.06.2020 18:24 GÜNCEL
Gölcük ve Abant'ta ziyaretçi yoğunluğu
Gölcük ve Abant'ta ziyaretçi yoğunluğu

Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük ve Abant tabiat parklarında, yeni tip corona virüs (Covid-19) normalleşme süreci ile ilk hafta sonunda ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

 

Türkiye'nin önemli tabiat parklarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı, her mevsim doğaseverlerin uğrak mekanları arasında yer alıyor.

Tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 3 ay ziyaretçi kabul etmeyen tabiat parkı, 1 Haziran'da normalleşme sürecinin başlamasıyla ilk hafta sonunda çok sayıda tatilciyi ağırlıyor.

 

Hem koronavirüs sürecinde yaşanan stresi atmak hem de büyükşehirlerin stresinden bir gün bile olsa kurtulmak isteyen vatandaşlar, Gölcük Tabiat Parkı'na gelerek temiz hava eşliğinde doyasıya vakit geçiriyor.

Tabiat parkının girişinde bulunan gişelerde, ateşleri ölçülerek park içine alınan vatandaşlar, burada uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında belirlenen alanlarda piknik yapma imkanı buluyor.

Bazı vatandaşlar, göl çevresinde yürüyüş yaparken, bazıları ise iskelelere çıkarak bol bol hatıra fotoğrafı çekiyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR