İstanbul Beyoğlu'nda freni patladığı iddia edilen otomobil, yokuş aşağı kayarak park halindeki araçlara çarptıktan sonra durabildi. Sokakta yürüyen bir kadın ve parka giden çocukların ezilmekten son anda kurtulduğu kaza kameralara yansıdı.

Kaza, Beyoğlu'nda 3 Haziran Çarşamba günü saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Freni patladığı iddia edilen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce yokuş aşağı kaymaya başladı. Otomobil, önce park halindeki araçlara, ardından bahçe duvarına çarptıktan sonra durabildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, o sırada sokakta yürüyen bir kadının ile parka giden çocuklar, ezilmekten son anda kurtuldu.

MUCİZE KURTULUŞ GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde freni patladığı iddia edilen otomobilin yokuş aşağı kayarak park halindeki araca çarptığı görülüyor. Bu sırada sokakta yürüyen bir kadının son anda kendini kaldırıma atıyor.  Kazadan saniyeler önce ise sokağa çıkma izinleri olan çocukların babalarıyla parka gittiği görülüyor.

KAZADAN SANİYELER ÖNCE ÇOCUKLAR PARKA GİDİYORDU

Çocukların sokağa çıkma izninde kazanın yaşandığını çevre sakinlerinden Veli Gezer, "Büyük bir gürültü duyduk. Çarpa çarpa gitti. Bir kadın son anda kurtuldu. Kazadan az evvel çocuklar parka gidiyordu. Şans eseri kimse yaralanmadı çok şükür" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • adalet 08.06.2020 01:55
    yine kadın sürücü dehşeti. ehliyet vermeyin bunlara
  • Erol09 07.06.2020 22:55
    Kaldirimi olmayan,olsada Lokantalarave Dükkanlara ait olan bir Memlekette Halk yolun ortasinda yürümeye mahkum kalirsa cok insan arab altinda kalir, bunlar sansliymis.
  • murat 07.06.2020 22:30
    haskoy koc muzesinin orasi cok dik bi yokuş allah korumus
  • Vatandaş 07.06.2020 17:41
    Sokaklara bakıyorsunuz Beyoğlu’mu yoksa bagladeşin ücra köşelerimi belli değil. Bu İstanbul’u yıkıp Osmanlı’nın eserlerini bırakacaksın geri kalan yerleri yeniden imar edeceksin başka zor bu güzelim memleket
  • memoli 07.06.2020 16:38
    Basmış aza son sürat gidiyor o yolda sürat yapılırmı, kaza olursa Allah tan geldi derler ne alakası var cinayet işli yon hem de kasıtlı olarak.
Daha fazla yorum görüntüle