Bakan Koca'dan şiddet gören sağlık çalışanlarına geçmiş olsun mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin "Yargının vereceği hak edilmiş ceza, vicdanlardaki rahatsızlığı telafi edemez." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2020 02:33 GÜNCELLEME 11.06.2020 03:57 GÜNCEL
Bakan Koca'dan şiddet gören sağlık çalışanlarına geçmiş olsun mesajı
Bakan Koca'dan şiddet gören sağlık çalışanlarına geçmiş olsun mesajı

Bakan Koca, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, son dönemde yeni şiddet olayları yaşandığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

 

 

"Değerli arkadaşım, iki yeni şiddet olayı yaşadık. Sağlık hizmetlerinin insanlık için ne anlama geldiğinin iyi bilindiği günlerde! Yargının vereceği hak edilmiş ceza, vicdanlardaki rahatsızlığı telafi edemez. Birkaç istisna dışında, size tüm insanlık saygı duyuyor. Geçmiş olsun."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • Rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazi saglik calisankari'da hak etmiyor deyil hani Şiddet dogru değildir belki amma lâkin sizi hakîr goren unurunuzu inciten lerde yok degil hani egitilmis doktor olmus lar lakin insanı sevmeyi beceremeyenler var
    Cevapla
  • sağlıkçı 3 yıl önce Şikayet Et
    İşini iyi yapmayınca seni yada ailenden birisini dövmeleri hoşuna gider mi. Yanlış yanlışla duzeltilmez. Ayrıca doktor dediğin insanları çoğu ailelerinin cahillikleri ve yönlendirememeleri sonucunda doktor oluyor. Aslında onlar doktor değil bu yönüyle de davranışları mütehak. Onları toplum bu hale getirdi. İyi test çözüyor diye çok para kazanıyor diye evladını gönderirsen oda öğle olur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR