Maçka Parkı'nda sağlık çalışanının boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı

Maçka Parkı'nda tartıştığı sağlık çalışanının kafasında içki şişesi parçalayarak dehşeti yaşatan zanlı yakalandı. Gözaltına alınan zanlının çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2020 06:27 GÜNCELLEME 12.06.2020 11:56 GÜNCEL
Maçka Parkı'nda sağlık çalışanının boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı
Maçka Parkı'nda sağlık çalışanının boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı

Şişli'de bulunan Maçka Parkı'nda bugün 18.50 sıralarında Süleyman Dönmez isimli psikiyatri danışmanı ile Emrah D. arasında tartışma çıkmıştı. Sağlık çalışanı içki şişesiyle yaralayan şüpheli olay yerinden kaçmıştı.

 

 

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalarda sağlık çalışanın kafasında içki şişesi parçalayan şahsın kimliğini belirledi. Şahsın isminin Emrah D. (32) olduğu tespit edildi. Kimliği belirlenen şahıs Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Eyüp ilçesi Çırçır Mahallesi Betül Sokak'ta yakalanarak gözaltına alındı. 

 

 

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI ÇIKTI

Emrah D.'nin hakkında yapılan incelemelerde kasten yaralama suçundan 5, mala zarar verme suçundan 1, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan 1 adet suç kaydı olduğu tespit edildi. 

NE OLMUŞTU?

Şişli Maçka Parkı'nda, bir hastanenin psikiyatri bölümünde asistanlık yaptığı öğrenilen Süleyman Dönmez, iki kadın meslektaşıyla parkın kapısına doğru yürürken, bir kişiyle laf atma yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma sürerken, Emrah D. elindeki bira şişesini kırdıktan sonra Dönmez'in boğazını kesti. Süleyman Dönmez kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan koşarak olay yerinden kaçtı.

YARDIMINA MESLEKTAŞLARI KOŞTU

Saldırıda ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden Dönmez'in ilk yardımına, yanında bulunan meslektaşları ve çevredeki vatandaşlar koştu. Daha fazla kan kaybetmemesi için, bir vatandaşın verdiği tişörtle boğazına tampon yapılan Dönmez, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Süleyman Dönmez'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Selda keleş 3 yıl önce Şikayet Et
    Iki arkadaşta alköllüydü herhalde diyor herhalde diyor bide ya bilip bilmeden konuşma canm arkadaşım Süleyman yaşayacaksın inşallah inşallah inşallah
    Cevapla
  • Osmanli 3 yıl önce Şikayet Et
    asacaksin.....
    Cevapla
  • Levent 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun yaralı arkadasın. Ama 5 yaralama sucu olan canlı nasıl dısarda gezer yaaa. Bu hakimler savcılar verdikleri kararlardan dolayı hesap vermediği sürece daha çok insanın canı yanacak.
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde hakkaten en hızlı karar verme mekanizması polisin canını ortaya koyarak yakaladıhı zanlıyı serbest bırakma mekanizması. Sabıkada mastır yapmış suçlular salınıyor ve bunlar ocaklara ateş düşürüyor.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse korkmuyor devletten hersene af cezakanunlarini boz millettide bozdular ne olacak boyle kimse korkmuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR