İstanbul Küçükçekmece'deki kan donduran olayda bir saldırgan, özel güvenlik görevlisi kadının başına elindeki taşla vurdu. Daha sonra tekmeler savuran saldırgan, kadının çığlıkları üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Gece mesaisinde çalışan iki çocuk annesi güvenlik görevlisi Hülya Arslan, bir saldırgan tarafından önce kafasına taşla vurularak, ardından da tekmelenerek saldırıya uğradı. Bu dehşet anları ise anbean kameralar tarafından kaydedildi.

CNNTÜRK TV İstihbarat Şefi Nihat Uludağ'ın haberine göre; İki çocuk annesi genç bir güvenlik görevlisi olan Hülya Arslan, gece mesaisinde görev başındaydı. Saatler 22.30'u gösterdiğinde güvenlik kamerası kayıtlarında saldırganın bina köşesinde keşif yaptığı görüntülere yansıdı.

GENÇ KADINA DEHŞETİ YAŞATTI!

Saldırgan, güvenlik görevlisi Hülya Arslan'a yaklaşıp arkasında gizlediği taş parçasıyla başına vurdu. Ardından yere düşen Hülya Arslan'a tekmeler savurdu. Genç kadının çığlıkları üzerine saldırgan kaçarak uzaklaştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Hülya Arslan olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan genç kadın öğle saatlerinde Küçükçekmece Karakolu'na giderek saldırgandan şikayetçi oldu.

"SALDIRGANI TANIMIYORUM"

Hülya Arslan polise verdiği ifadesinde, "Saldırganı tanımıyorum ve bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Beta 12.06.2020 23:57
    Amman yakalansa ne olur sanki. Bi kaç güne olmadı bi kaç aya çıkar diye düşünüyorum
  • halil 12.06.2020 23:34
    adam oldurme tesebbusten saldirgana dava acin,en az net 7-8 yil yatmasi lazim..Bayan kesinlikle olebilirsi..saldirgan sapik belli...
  • Cuma ali 12.06.2020 20:12
    Yakalanınca psikolojik sorunu var denir,rahatsızlığı varsa niye dışarda,öldürmeye tebüsten yargılanmalı,gevenlikcinin kafaya öldürmek için taşı vurdu,öldüre bilirdi.İnsan hayatı bukadar ucuz olmamalı herkes yaptığının cezasını çekmeli.