Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, HTŞ/FEC/ENC terör örgütü üyesi Suriyeli uyruklu A.E., Jandarma ve MİT'in gerçekleştirdiği operasyon ile yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2020 20:30 GÜNCELLEME 12.06.2020 20:30 GÜNCEL
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ve Bursa MİT Bölge Daire Başkanlığı'nca yürütülen ortak çalışma sonucunda, Heyeti Tahrir Şam (HTŞ)- Fetih El Şam (FEC)- El Nusra Cephesi (ENC) terör örgütü içerisinde 2014 yıllarında savaşçı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen A.E., dün Yenişehir ilçesindeki evinde yakalandı. Gözaltına alınan A.E., işlemlerinin ardından bugün Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

 

YORUMLAR 1
  • Dede 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul başakşehir konutları bunlardan dolu dolu bulunuyor . . . Birçoğu trişkadan oturum almış oturumu olmayanlarda aynı evde kalıp arada kaynıyor ve çocukları okullarımız evraksız suriyeliler gibi kabul ediliyor, çocuklarıda türkçe öğrendi... Bu şekilde önümüzdeki 10 yılda ülkemizde kriminal vakalar tavan yapcak çürük elmalar sağlamşarıda bozacak malesef ayıklama ancak birgün yakalanorsa yapılıyor, kurban oldugum gariban Türkiyem...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR