Abdullah Ağar'dan dikkat çeken soru: Tesadüf mü?

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Ayasofya'nın yeniden camiye çevrilmesinin gündemde olduğu günlerde Yunan fırkateyninin Ege'de karşımıza çıkmaya kalkmasıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2020 14:55 GÜNCELLEME 13.06.2020 14:55 GÜNCEL
Abdullah Ağar'dan dikkat çeken soru: Tesadüf mü?
Abdullah Ağar'dan dikkat çeken soru: Tesadüf mü?

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Ayasofya ile ilgili tartışmaların alevlendiği bu günlerde Yunan fırkateyninin karşımıza çıkmaya kalkmasının bir tesadüf mü yoksa bir tercih mi olduğu konusuna dikkat çekti.

 

Ağar, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Ayasofya tartışmaların alevlendiği ve jeopolitik bir parametreye dönüştüğü ateşli güncede Yunan F-“453” Spetsai fırkateyninin karşımıza çıkmaya kalkması:

 

Bir tesadüf mü?
Bir tercih mi?

Türkiye’den Libya’ya giden kargo gemisinin önünü kesmeye kalkmıştı."

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • YİĞİDO 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle yunan adalarına türkiye den turist gitmesinin önünü keselim giriş çıkışlar tavandan vergi alalım zorluk çıkartalım hatta vatandaşlıktan çıkarılacağını imzalatalım. doğuda kaçakçılık yapanları engelyemedik pkk gitti kaçakcılık paraları
    Cevapla
  • ali Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlarin günahı yok,Covid-19 bulaşmiş olanlardan bir kaçini yollayın yunanistana...belki turist gelirlerinde bir azalma olur,Daha fazla silah, türkiyeye karşı kullanmak için alamaz olsun.
    Cevapla
  • ismailbey 3 yıl önce Şikayet Et
    bizansz oyunları bu saatten sonra sökmez bize kahbe bizans aklını alırız atınayı 2 saatte tapusunu cebimize koyarız sizi avrupadan atarız eline beline diline dikkat et TÜRKLE OYUN OLMAZ....
    Cevapla
  • dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Tesadüf değil, kaşınıyor bunlar.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Askere gerek yok, biz Trakya dan siviller olarak kendi aramızda bir organizasyon yapalım. ASLINDA olmayan Yunanistanı alıp Avrupa ya doğru ilerleyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR