Antalya'da yolcu otobüsünde şoke eden görüntü

Antalya'da kutuyla şehir dışına çıkarılmak istenen 4 yavru piton havasızlıktan öldü. Kutuyu Kaş ilçesinden otobüse verdiği belirlenen kişiye 7 bin 967 lira ceza kesildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2020 17:40 GÜNCELLEME 15.06.2020 17:47 GÜNCEL
Antalya'da yolcu otobüsünde şoke eden görüntü
Antalya'da yolcu otobüsünde şoke eden görüntü

Antalya'da yolcu otobüsüyle şehir dışına çıkarılmaya çalışılan 4 piton yavrusu, konuldukları kutuda havasızlıktan öldü. 

 

Kaş ilçesinden Antalya Otagarı'na gelen bir otobüsten aktarma amacıyla indirilen bagajlar X Ray cihazından geçirildiği sırada güvenlik görevlileri bir kutuda yılanlar olduğunu fark etti.

Görevlilerin haber vermesi üzerine gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar Antalya Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, kutuda boyları yaklaşık 2'şer metre 4 piton yavrusu bulunduğu ve yılanların havasızlıktan öldüğü belirlendi.

 

 

Kutuyu Kaş'ın Kalkan Mahalles'inde otobüse verdiği tespit edilen kişiye, Kara Avcılığı Kanunu'nu ihlalden 7 bin 967 lira idari ceza uygulandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • İlhami 3 yıl önce Şikayet Et
    Evde beslenen vahşi hayvanlar için izin alınıyormu ? Bu hayvanların takibi yapılıyormu ? Bu hayvanlar ürediğinde noluyor ? Bir kaç kişinin zevki yüzünden doğa neden bozuluyor, bozduruluyor ? Vahşi hayvan besleyenler bunları üretip üretip doğaya salıyorsa ne olacak ? Her yer ismini cismini duymadığımız zehirli yılan doldu ? Bizim köyde engerek öldürüldü ? Ne alaka. Barajlarda balık kalmadı ? Bir sürü farklı balık görüyoruz ? Bunlar birileri tarafından mı yapılıyor ? Daha kötüsü hiç ama hiç denetleme yok ?
    Cevapla
  • kırkdort4444 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen, denetim sart
    Cevapla
  • Alişan 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğaya vahşi hayvan salan dış güçler bunlar.İç turizmi baltalamak amaçları.ayrıcatarımsal alanlara zarar vermek için domuzda salıyorlar.
    Cevapla
  • G.antep27 3 yıl önce Şikayet Et
    onlar havasizliktan olmemistir.Kesin bayiltilmis oyle kutuya konulmustur
    Cevapla
  • yeşilhisar 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki bayılır
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    yilan bayılır mı??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR