Metrobüslerde ve duraklarda dikkat çeken yoğunluk

Korona virüsle mücadelede yetkililerin sosyal mesafe kuralı yönündeki uyarılarına rağmen metrobüslerde ve duraklarda oluşan yoğunluk dikkat çekti. Yoğunluğun yanı sıra bazı vatandaşların maskeleri kuralına uygun şekilde takmadıkları görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2020 21:22 GÜNCELLEME 16.06.2020 21:22 GÜNCEL
Metrobüslerde ve duraklarda dikkat çeken yoğunluk
Metrobüslerde ve duraklarda dikkat çeken yoğunluk

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında 1 Haziran itibarıyla normalleşme sürecine geçilmişti. Normalleşme adımlarının üçüncü haftasının mesai saati bitiminde İstanbul trafiğinde, metro, metrobüs ve otobüs duraklarında dikkat çeken bir yoğunluk oluştu.

 

Duraklarda bekleyen vatandaşlar ve metrobüs içinde sosyal mesafe kuralının unutulduğu görüldü. Duraklarda metrobüse binmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarışırken, bazı vatandaşların ise kalabalıktan uzak durmaya çalıştığı gözlemlendi. Sosyal mesafenin yanı sıra salgına karşı en etkili yöntem olan maskenin de bazı vatandaşlar tarafından çenesinin altında veya burunlarını kapatmayacak şekilde takmış olmaları dikkat çekti.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda yaşamayıp burada yazı yazan arkadaşlar lütfen seviyesiz yorum yapmayın ekremi seven kadar sewmeyende var unutmayınki yarısı seviyosa yarısı sevmiyo yok beter olun yok hakettiniz ayıptır ya % 100 ile secilmedi o gereksiz kişi ona oy vermeyenlerde var lütfen...
    Cevapla
  • dvt 3 yıl önce Şikayet Et
    metrubüs, minübüsler, iett, ego.. otobüsleri, AVM ler tıklım tıklım kim takıyor covit19 u., Camiler ise bomboş, Haydi Allah selamet versin.
    Cevapla
  • türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Beter oluuuuuuunnnnn oy verenler evet arkadaş güzel demiş tıklım tıklım duraklardan yoğun bakıma güle güle siz ozaman anlarsınız belki vatana hizmet edenin değerini
    Cevapla
  • muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    s.alykum secimden once hizmetleri israf diye gosterip onliyecegiz diyodunuz.simdide israf diye yapmadiginiz hizmetlerin paralarini bi anlatsaniz seffafca.hani istanbulun muazzam geliri vardiya hani istanbul bi nimetti ya.asil soru hizmet yoksa para nerde para varsa hizmet nerde?
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi işe gidenler neyse...sadece makyaj malzemesi ,giyim kuşam almak için uzak yerlere gidenler var,sanki kendi semtlerinde yokmuş gibi.hele genç kızlar rujlarını boyalarını illa Taksim e gidip alacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR