Başkan Erdoğan Necmettin öğretmeni unutmadı

Son Dakika Haberi; Başkan Erdoğan, "Kalemin silaha, birliğin tefrikaya, iyiliğin kötülüğe, huzurun teröre galip geldiği bir Türkiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca PKK'nın Sivirek'te kalleşçe katlettiği Necmettin öğretmenle ilgili "Şehadetinin 3'üncü yıl dönümünde rahmetle anıyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2020 18:00 GÜNCELLEME 17.06.2020 18:18 GÜNCEL
Başkan Erdoğan Necmettin öğretmeni unutmadı
Başkan Erdoğan Necmettin öğretmeni unutmadı

Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, ömrünün baharında hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ı şehadetinin 3'üncü yıl dönümünde rahmetle andı.

Ebediyete irtihal etmiş, istikbalin mimarı tüm öğretmenleri hürmetle yad eden Erdoğan, şunları kaydetti:"Bu vatanın şehadete eren tek bir evladının kanı yerde kalmayacak. Kalemin silaha, birliğin tefrikaya, iyiliğin kötülüğe, huzurun teröre galip geldiği bir Türkiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz."

 

 

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • As. 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek Görevleri ve tek amaçları insan yetiştirmek ve eğitim vermek için canla başla çalışan öğretmenlerimize namlu uzatan ve silah doğrultan bütün terör örgütünü lanetliyorum Allah bütün Terör örgütlerin zürriyetini korutsun inşallah tekrar şehit öğretmenlerimize Allahtan rahmet dilerim mekanları cennet olsun inşallah nur içinde yatın şehit oğlu şehitler Allah sizinle olsun.
    Cevapla
  • Filozof 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne Güzel ve Temiz — Allah Rahmet eylesin ... Mekanı cennet olsun ...
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Türkiye ve müslüman düşmanlarını helak etsin perişan etsin âmin
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana reis bir sen hatırlatıyorsun, diğerlerinden çıt yok
    Cevapla
  • Omer 3 yıl önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR