Üsküdar'da feci kaza

İstanbul Üsküdar Harem Sahil yolunda park halindeki TIR'a çarpan otomobildeki iki kişi yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2020 14:45 GÜNCELLEME 18.06.2020 15:11 GÜNCEL
Üsküdar'da feci kaza
Üsküdar'da feci kaza

Kaza saat 12.30 sıralarında Harem Sahil yolu Üsküdar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre 41 VC 044 plakalı otomobilin sürücüsü, 41 VE 594 plakalı park halindeki TIR'a arkadan çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisiyle otomobilin içinde bulunan iki kişi yaralanırken, otomobil içerinde bir kişi sıkıştı.



Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan kişi itfaiyenin müdahalesiyle kurtarılarak ambulansa alındı.

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayı gören Adem Kara "TIR'ın şoförü arabasını park etmiş. İçeriye lavaboya gitmiş. Ben de misafir indiriyordum. TIR'ı fark edemedi. TIR'ı fark ettiğinde çok geç olmuştu." diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • MÜNZEVİ 3 yıl önce Şikayet Et
    kamyonların kasa eteklerinde çarpan aracın kamyonun altına girmesini engelleyici sağlam çelik bariyerler olması yasal zorunluluktur, fakat uygulamada durum hiçte öyle değil
    Cevapla
  • emre 58 3 yıl önce Şikayet Et
    dikkatli gitmekte fayda var. Gerçekten araba kullanırken çok çok dikkatli olmak gerekiyor. Aşırı hız, dikkatsizlik, dalgınlık hiçbirisi araba kullanırken olmamalı. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    azami hız kurallarına uyulması gerek.
    Cevapla
  • altair 3 yıl önce Şikayet Et
    çok küçük olduğu için farkedememiştir. böyle bir sey olurmu dalgın desek neyse
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR