Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Yeşilköy'de kafe olarak işletilen bir mekânda kumar oynattığı iddiası üzerine gece saatlerinde baskın düzenledi. Gerçekleştirilen baskında çok sayıda kumar malzemesiyle gizli bölmede saklanmış rulet masası ele geçirildi. Kafenin birinci ve ikinci katında bulunan 20 kişiye para cezası kesildi. 5 kişiye de kumar oynatma ve polise mukavemetten gözaltına alındı.

Polis ekipleri katlarda yaptığı detaylı incelemede gizli bir bölmede gizlenen rulet masasını buldu. Ayrıca rulet masasının bulunduğu odanın içindeki duşa kabinde de saklanan genç bir kıza rastlanıldı. İdari para cezası işlemi yapılan şahıslardan birinin temizlik çalışanı olduğunu iddia eden yabancı uyruklu genç kız ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kafede ele geçirilen malzemelerde asayiş büro amirliğine götürüldü.

Belediye ekiplerine bağlı zabıta ekipleri de kafeyi mühürleyerek kapattı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Cucumber 20.06.2020 22:42
    Bunların sayılarının bitmesine çok ama çok az kaldı... Belki aylar belkide haftalar kaldı. Allah (CC) askerimize ve polisimize kolaylıklar versin ve ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza hayırlı gelecekler nasip etsin. Hayırlısı olsun... EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallar uyalım.
  • muro 20.06.2020 19:31
    kumar degil zina ve gay partilerin de yakalan deyin bence daha faydali olur yakala birak tam sacmalik demek cezalar cok az ve komik ilk de hata dersin durmadan yapar ise o zaman her suc da on yil hapis ve mallarina el koyarsin
  • Almancı 20.06.2020 19:29
    Cezalar caydırıcı değil maalesef!
  • orhan 20.06.2020 15:23
    kumarhanenin sahipleri nereli acaba? aklınızdan geçen bir yer bir bölge var mı? eminim vardır ve eminim yanılmıyorsunuzdur.
  • Mustafa Çoban 20.06.2020 15:03
    Ne temizlik iscisi ya tutu etekli temizlikci mi olurmuş kurpiyerdir o
Daha fazla yorum görüntüle