AK Parti'den CHP sözcüsüne tokat gibi Libya yanıtı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında, Libya’ya giden Türk heyeti hakkında “Libya’ya Hazine ve Maliye Bakanı’nın da gitmesinin nedenini çok fazla anlayabilmiş vaziyette değiliz” sözlerine AK Parti'den çok sert yanıt geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2020 12:26 GÜNCELLEME 20.06.2020 13:02 GÜNCEL
AK Parti'den CHP sözcüsüne tokat gibi Libya yanıtı
AK Parti'den CHP sözcüsüne tokat gibi Libya yanıtı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Öztrak'ın skandal ifadeleri ile ilgili Twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

CHP sözcüsü yine zihniyetlerinin tarih ve siyaset dışı bir yerde durduğunu gösteren bir açıklama yapmış. CHP sözcüsü, Libya’ya giden Türk heyeti hakkında “Libya’ya Hazine ve Maliye Bakanı’nın da gitmesinin nedenini çok fazla anlayabilmiş vaziyette değiliz” demiş.

 

BAŞKA BAŞKENTLERİN GÖZÜYLE BAKIYORLAR

Başka başkentlerin gözlüğüyle bakıyorlar. O yüzden CHP yetkilisi çıkıp “Hafter makul ve seküler birisi, Serrac ise cihatçı” diyor. Meşru hükümetin başı ve Türkiye’nin dostu Serrac’ı düşman, darbeci Hafter’i dost ilan ediyorlar. Bu argümanın hangi başkentin tezi olduğu çok açık.

CHP sözcüsü, ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton’un sözlerini esas alarak hükümetimize sorular soruyor. CHP, Bolton’ın, kendisini görevden alan Trump’tan intikam almak için yazdıklarını, hükümetimize soru olarak yöneltiyor.

CHP yöneticilerinin sürekli başka başkentlerin tezlerine yaslanarak kendi hükümetlerine karşı tutum almaları bir parti politikası haline geldi. Ekonomi ve dış politika konusunda kendilerine has bir soruları yok, başka gözlüklerle sorulmuş soruları “tercüme” etmekle meşguller.

YORUMLAR 5
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu ülkenin başına gelmiş en büyük tehlikedir. CHP bir milli güvenlik sorunudur. CHP terör örgütleri ve yabancı istihbaratların odak noktasıdır.
    Cevapla
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlayabilseydin zaten iktidarda olurdun...
    Cevapla
  • cep 3 yıl önce Şikayet Et
    chp millet ve devlet düşmanı. Türkiye yıkılsa sevinirler.
    Cevapla
  • İzmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp hdp den daha tehlikeli bir partiye dönüştü bence
    Cevapla
  • samet 3 yıl önce Şikayet Et
    cünkü icerdeki bütün terör örgütlerini destekliyorlar dünyanın neresinde kendi ülkesini başka bir ülkeye şikayet eder bunlar hahin ellerinde tek bir şey var atatürk ononda kemikleri sızlıyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR