Gaziantep'te park halindeki bir araçtan yapılan hırsızlık yapan zanlı polis ekiplerince yakalanırken, hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Alleben Mahallesi'nde meydana gelen otodan hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmada, park halindeki aracın camını kırarak hırsızlık yapan şüpheli şahıs yakalandı. Hırsızlık anları ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerden tespit edilip yakalanan şüpheli şahıs, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Demir bey 26.06.2020 10:59
    Birde adliyeden veya cezaevinden elini kolunu sallayarak çıktığını da ekleseydiniz daha iyi olurdu!
  • abdullah 23 26.06.2020 09:34
    ceza vermiyorsanız neden yakalıyorsunuz anlamış değilim.biz ilkokulda tavşan kaç tazı tut diye bir oyun oynardık şimdi onu sizler oynuyorsunuz.devlet işi ciddiyet gerektirir otorite şarttır.hırsızın elini kesmeyeckseniz boşuna da yakalamayın.
  • fatih 26.06.2020 09:07
    hırsızlık olaylarının ne kadar çok arttığını fark ettiniz mi? bunda suçluların yeterli ceza almaması ve af gibi unsurların etkisi var. bir an önce devletimizin bunun önlemini alması gerekiyor...
  • C.Türk 26.06.2020 08:58
    Bu Hırsızları Polis Tutukluyor Hakimler, Savcılar salıyor! Artık yeter bunlara çok ağır cezalar Getirilsin! Hakimler savcılar ağır ceza vermek zorunda kalsın!