Cevizlibağ metrobüs durağında yoğunluk

Cevizlibağ metrobüs durağında akşam saatlerinde yoğunluk oluştu. Duraklarda oluşan yoğunluk sebebiyle yolcular sosyal mesafe kuralına uymadı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2020 19:23 GÜNCELLEME 26.06.2020 19:31 GÜNCEL
Cevizlibağ metrobüs durağında yoğunluk
Cevizlibağ metrobüs durağında yoğunluk

Koronavirüs sürecinde sabah ve akşam saatlerinde, Cevizlibağ metrobüs durağında yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde, özellikle tramvaydan inen yolcuların metrobüse aktarma yapmasıyla durakta büyük bir kalabalık oluştu. Metrobüs durağında bekleyenlerin de kalabalık sebebiyle sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. Kabataş Cevizlibağ tramvay hattıyla metrobüsü birbirine bağlayan yaya üst geçidinde de yoğunluk olduğu görüldü.

 

 

"SABAH VE AKŞAM SAATLERİNDE YOĞUN"

Hasan Mert, "Kısım kısım yoğunluk oluyor. Sabah ve akşam saatlerinde yoğun onun dışında fazla bir yoğunluk yok. Genel olarak insanlar kurallara uyuyor ama uymayan insanlar da var. Tramvayda fazla bir yoğunluk görmedim. Ben dikkat ediyorum yoğunluk olduğu zaman binmiyorum." diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 3
  • :)) 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne beklıyorsunuz ya ınsanlar işe gitmesin mi ne yapsınlar herkesın özel şoförü ve özel aracı yok
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    ibb baskanı siyasetle ugrasacagina halkın sorunlarıyla ilglensin bize siyaset yapacak degil icrat yapacak baskan lazim yani az konuscak cok is yapacak baskan lazim ibb baskani geldiginden beri sadece siyaset yapiyor geziyor tatile cikiyor hani caliscam sunu yapacam bunu yapacam diyordu sadece konusma cozum yok chp nin isi cozumsuzluk cozumu cozer mantıgı
    Cevapla
  • Halit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bitmiş metroyu sudan bahane ile açmıyor. İnsanlarâ zulüm etmek korna bulaştıran için çaba sarfediyorlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR