Sınava geç kalan öğrencilerin yardımına Milletvekili yetişti

YKS’ye geç kalan iki öğrenciyi yolda gören AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, kendi sürdüğü aracı ile öğrencileri sınava girecekleri okula yetiştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2020 18:35 GÜNCELLEME 28.06.2020 18:35 GÜNCEL
Sınava geç kalan öğrencilerin yardımına Milletvekili yetişti
Sınava geç kalan öğrencilerin yardımına Milletvekili yetişti

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumu için öğrenciler sabah erken saatlerde sınava girecekleri okullara giderken, Battalgazi ilçesi yolunda iki öğrenciyi otobüs beklerken gören AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, öğrencilerin sınava geç kaldığını öğrencince hemen kendi kullandığı aracıyla 2 öğrenciyi de alarak TOKİ’deki okula yetiştirdi.

Bu olaya şahit olan bir vatandaş ise sosyal medyadan ‘Bugün çok güzel bir olay ile karşılaştım. Sabah sınava geç kalmış iki öğrenciyi Battalgazi yolundan alıp TOKİ’ye okula kendi sürdüğü araç ile yetiştiren vekilimiz Hakan Kahtalı’ya sonsuz teşekkürler. İyi insanlar iyi ki var’ diyerek paylaşımda bulundu.

 

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye yardıma koşuyorsun gerek yokki.zaten kayıp etireceksiniz. Geç kalanlar veya gelemiyenler için başka bir güne erteleyin
    Cevapla
  • İSMAİL ÖZTÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    z kuşağı nankör iyilik bilmezi çok kötü günleri görmediler.Rabbim göstermesin de!
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam bazıları hemen saydırmış, sorumsuz, disiplinsiz vb. İnsan hali belki gerçekten kötü bir şey olmuştur bu imkansız değil ki !? Bu arada Allah razı olsun. Ayrıca bazı çürük elmalar yüzünden bütün elmaları çürük göstermek yanlıştır ! Allah ( CC ) ülkemize ve Dünya'ya akıl versin ve hayırlı gelecekler nasip etsin. EVDEKAL alalım ve maskesiz çıkmayalım. Nesi zor lan bunun !? Hayırlısı olsun bakalım...
    Cevapla
  • Ersan 3 yıl önce Şikayet Et
    O öğrenciler yinede kıymet bilmezler ve muhalefet olurlar
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR