Esenyurt'ta, aniden yola çıkan çocuk, kamyonetin çarpması sonucunda park halindeki bir otomobilin altına girdi. Kamyonet sürücüsü çocuğu hastaneye götürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Kaza, Hürriyet Mahallesi'nde önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sokakta arkadaşları ile oynayan Suriyeli uyruklu 7 yaşındaki Zekeriya Cellal, aniden yola fırladı. Bu sırada O.U.'nun kullandığı kamyonet, aniden yola çıkan küçük çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan çocuk, park halindeki bir otomobilin altına girdi. Sürücü O.U., otomobilin altından çıkardığı çocuğu kamyonetle Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan kontrollerde çocuğun kazada herhangi bir yara almadığı belirlendi. Görgü tanığı bir kişi "Çocuk hızla caddeye koştu. Kamyonet sürücüsü duramayarak çocuğa çarptı. Çocuğu bir otomobilin altına fırlattı. Ambulans beklemeden hemen hastaneye kaldırdık. Sağlık durumu iyi" dedi.Esenyurt'ta, aniden yola çıkan çocuk kamyonetin çarpması sonucunda park halindeki bir otomobilin altına girdi. Kamyonet sürücüsü çocuğu hastaneye götürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Zuhal Altunsoy 02.07.2020 14:35
    çocuk iyi durumu çok şükür Allahım çocuklarımızı koru lütfen şöför olarak hız yapmayın :(
  • eren orhan 02.07.2020 13:11
    Bu çocuk bizimde olabilirdi lütfen bir söför olarak daha dikkatlı kontrollü sehir halinde gidelim ve bir baba olarak söylüyorum allah rızası icin çocuklarımıza sahip çıkalım
  • çok yanlış 02.07.2020 11:42
    çocuğu öyle bir tutup bir bırakırsanız iç kanamadan öldürürsünüz. sakin olun yahu. önce düşünün ambulans yetişir mi , çağırım . uzaktaysanız da dikkatlice kaldırın taşıyın.
  • fatih 42 02.07.2020 11:30
    Lütfen biraz yavaş gidelim bu çocuğu Allah korumuş
  • Ali 02.07.2020 11:25
    çocuk yola fırlamış ama kamyonet de yavaş gidebilirdi. yola birinin fırlayabileceğini akıldan çıkarmamak lazım.