Maltepe'deki Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde otomobil ile geçen bir kişi, yol ortasına uzanan köpeği ezdi. O anlar güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedilirken, ezilen köpeğin öldüğü öğrenildi.

Olay, Maltepe'de bulunan Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde 14 Mayıs Perşembe günü saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Çevredekiler tarafından "Max" adı verilen köpek, yol ortasına uzandığı sırada oradan geçen bir otomobil tarafından ezildi. Köpeği B.O isimli hastane çalışanın otomobiliyle geçtiği sırada fark etmeyerek ezdiği iddia edildi. Köpeğin ezilme anı güvenlik kameralarıyla kaydedildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, köpeğin yol ortasına uzandığı ve o sırada oradan geçen bir otomobilin üzerinden geçerek ezdiği, otomobilin sürücüsünün ise durmayarak yoluna devam ettiği görülüyor.

Otomobil ile ezilen köpeğin öldüğü öğrenildi.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • Real 03.07.2020 23:58
    Ezen kadının adı Birsen Ocaklı
  • Diyojen 03.07.2020 14:11
    Görmedim. Koca Cip le Üstünden geçtim HİSSETMEDİM. ÇALIŞIKLARINI duymadım. Bir can daha vurdum duymazlığa ve vicdansızlığa kurban gitti. Şimdi ne olacak? ADALET ADALET ADALET Diye bağıran toplumu ve hayvan sevenlerin bu haykırışı sessiz mi kalacak. Daha Kaç canın bu tarz sebeplerden ölümüne göz yumacaksınız. Bu dünyada sorumlu olanlar,susanlar görmezden gelenler. öbür tarafta bunun bedelini çok ağır ödeyecekler. ONLAR BENİM SESSİZ KULLARIM GÜN GELDİGİN DE DİLE GELECEK VE HAKLARINI ALACAKLAR. Bu söz size bir şey hatırlatıyor mu?
  • VATANSEVER 03.07.2020 11:20
    Bu olay da kasıt var o köpeği orada görememesi için kör olması gerekiyor bu vicdansızlara ceza uygulanmadığı sürece bu masum canlara eziyet bitmeyecek o bölgede ki hayvan severler bu arabanın camlarını görmeden kırıp tüm kaportasına zarar verse görmeden çok iyi bir ders olur bu katile.
  • Rambo 03.07.2020 11:01
    o da birseymi biz otomobillerimizi havada carpistiriyoruz
  • kadir 03.07.2020 10:29
    goruntuleri defalarca izledim doktor unuformali bir kadin aracin arkasinda sonra sofor koltuguna oturuyor bilerek isteyerek kopegin uzerinden geciyor durupta ben neyi ezdim arac neyin uzerinden gecti diye bakmiyor eger farketmemis olsa durup bakar bilerek isteyerek hayvani ezdigi kesin derhal cezayi islem uygulanmali.
Daha fazla yorum görüntüle