Ay ışığı altında arabada sinema keyfi

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen “Arabada Sinema Günleri” başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2020 03:43 GÜNCELLEME 04.07.2020 03:45 GÜNCEL
Ay ışığı altında arabada sinema keyfi
Ay ışığı altında arabada sinema keyfi

İlk kez düzenlenen etkinliğe vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Yeni Şehir Stadyumu parkında yapılan etkinliğe araçlarıyla gelen vatandaşlara, alanda belediye görevlilerince mısır ve gazoz dağıtıldı. Araçlarını zabıta ekiplerinin yardımıyla sahnenin karşısına park eden vatandaşlar, araçlarının içinden “7. Koğuştaki Mucize” adlı sinema filmini izledi.

 

 

AY IŞIĞI ALTINDA UNUTULMAZ BİR GECE

 

 

Sinemaseverleri “Arabada sinema” etkinliğiyle yeniden beyaz perde ile buluşturan Çorum Belediyesi, ay ışığı altında vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Çorumlular, pandemi döneminde araçlarında sinema izleyerek açık havada sosyal bir etkinliğe katılmanın keyfini de yaşadı. Açık alanda dev ekranda oynatılan filmi izleyen bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

BAŞKAN AŞGIN VATANDAŞLARLA BİRLİKTE FİLM İZLEDİ

Vatandaşlarla birlikte sinema filmini izleyen Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, “Gördük ki bu güzel şehrin güzel insanları büyüğüyle, küçüğüyle, kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla bu güzel ve muazzam etkinliğe gelmiş. Bugünler aslında Hitit Fuar ve Festivalinin günleriydi. Bu yıl pandemi nedeniyle festivalimizi yapamıyoruz. Acaba ne yapabiliriz hemşehrilerimizin yüzünde nasıl bir tebessüm oluşturabiliriz diye düşündük aklımıza arabalı sinema keyfi geldi. Şuan huzurunuzdayız. Tek isteğimiz yüzünüzde tebessüm olmak, hanenize tebessüm getirmek. Herkese iyi seyirler diliyorum” dedi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 5
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu etkinlik?
    Cevapla
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Belediyenin hizmetine bak
    Cevapla
  • Guguk 3 yıl önce Şikayet Et
    Farlar niye açık
    Cevapla
  • Eray 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların ahlaki degerlerini dahada alaşağı edin böylece.. övündükleri şeye bak ..
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeş arabada alkol içenlere lafın yok film izliyenlere lafın çok.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR