İstanbul Fatih Balat sahiline dün saat 22.00 sıralarında 2 farklı yat yanaştı. Önceden parti için rezervasyon yaptıran kişiler, tek tek yatlara bindi. Müzik eşliğinde bir süre Balat sahilinde eğlenen grup daha sonra boğaza açıldı. Eminönü açıklarında yatta eğlence yapıldığını gören sahil güvenlik ekipleri ise yata yanaştı. Yatta bir süre parti yapanlarla görüşen ekipler, eğlenceyi sonlandırdı. Balat Sahili'ndeki yatlarda yapılan eğlence havadan da görüntülendi. Eğlenceye katılan kişilerin, sosyal mesafe kuralını hiçe saydıkları ve maske takmadıkları görüldü.

TEKNE VE YATLAR GECE KULUBÜ OLDU 

Eğlence mekanları kapalı olduğundan dolayı İstanbul'da bazı organizatörler yasağı delerek tekne ve yatları gece kulübüne dönüştürüyor.

Özellikle hafta sonları çeşitli noktalardan hareket eden tekne ve yatlar boğaza açılıyor, saatler gece yarısını geçtikten sonra da parti veriliyor. Organizatörler "Vip Yat Parti", " Efsane Yat Parti" paylaşımlarıyla sosyal medya üzerinden müşteri topluyor. Tekne ve yatlarda Dj performanslarının yanı sıra dans ve oryantal gösterileri de sunuluyor. 

TEKNEDE SOSYAL MESAFESİZ PARTİ 

Sosyal medyada da paylaşılan görüntülerde de Boğaz'a açılan tekne ve yatlarda düzenlenen partilerde onlarca kişi koronavirüse aldırış etmeden eğleniyor. Koronavirüsle ilgili hiç bir kural ve tedbir ise gözetilmiyor. Partiye katılanların sosyal medya da yayınladıkları görüntülerde tüm kuralların hiçe sayıldığı ancak  partiye katılan bazı kişilerin maskelerini çenesine taktıkları görülüyor.

Yorumlar 54 Yorum Var
  • Bozkurt 05.07.2020 08:39
    Ceza neden yok adamına göre muamelemi
  • Mert 05.07.2020 06:30
    Eğlence yapanlarla bir sürü görülen sahil güvenlik ekibi!!!! Yazıklarl olsun
  • Yerli ve Milli 05.07.2020 00:46
    hani ceza ?
  • Ahmet bektas 04.07.2020 23:52
    yav nasil insansiniz ben alis veris icin markete bile gitmekten cekinirken ha hoc olumden korktugum icin degil eger bende varsa baskasina bulastirim onun olumune sebep olurum diye kul hakki ile olurum diye lan bayramda bile buyukleri ziyaret etmedik bayram namazi bile kilammadik hakkimi helal etmiyorum
  • Kimki 04.07.2020 23:48
    Gemiye alttan bir torpil gönderin sonrada kenardan seyredin
Daha fazla yorum görüntüle