Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Mesafenin korunamadığı kapalı alanlar, virüsün fırsat bulduğu alanlardır. Maskenizi muntazam şekilde takmış olsanız bile, fazla yolcu taşıyan toplu taşıma araçlarında risk altındasınız. Binmeyin; binmişseniz, fazladan yolcu alan sürücüleri salgınla mücadelemiz adına uyarın.'' ifadelerini kullanarak minibüsteki yoğun yolcu sayısını paylaştı.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Emre 08.07.2020 13:01
    Sanırsam bu durumu kötü karşılayanlar, ya servis ile gidiyor işlerine yada kendi özel araçlarıyla. Bu konuyu Belediyelerin çözmesi lazım. İşe gidiş ve çıkış saatlerinde saatlerce bekleyen vatandaşlarımız var ve bunu en azami duruma indirmek için belirli saatler arasında araçları arttırmak en mantıklı bir yol bencede...
  • Sinan 08.07.2020 12:03
    Metrobüslerde, metrolarda, belediye otobüslerinde %50 kapasitesi kaldırıldı. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde tıka basa oluyor buraları. Tanımadığınız onca insanla dip dibe gitmek zorunda kalıyorsunuz, çünkü işe gitmek zorundasınız. Durum buyken sadece dolmuşlara laf demek de ne oluyor? Neden bilim kurulu vb. metrobüslerin, otobüslerin, metroların halinden hiç bahsetmiyor? Anlamak mümkün değil...
  • denk 08.07.2020 11:16
    ya minibüs otobüs sayısılarını artırın ya da yoğun saatlerde daha sık kalksın minibüsler. öncce bu sorunu çözün sonra kalabalık varsa ifşa edin.
  • ahmet 08.07.2020 10:16
    iyi kavga etsin herkes , şöförlerle siz görevinizi eksik yapın.Şöför adı üstünde cahil adam, umrundamı.
  • vedat 08.07.2020 10:14
    bu söförün lisansi ehliyeti alinmali ve bu söförü tas ocaginda calistirilmali ceta olarak. ne bu rezillik? bakanlar bosami calisiyor konusuyor ve bizlerden ricada bulunuyor? böyle firsatcilari yok etmek lazim ve hic acimadan en agir cezayi kesmek lazim ama neeerdeee?
Daha fazla yorum görüntüle