Maskesiz polise yakalandı, ceza kesilince kendisini tokatladı

Konya'da, polisin denetimleri sırasında maske takmadığı için hakkında para cezası uygulanması için tutanak hazırlanan kişi, kendini tokatladı. Maskesini çenesinin altında bulunduran bir kişi ise, maskesini su içmek için indirdiğini öne sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2020 15:04 GÜNCELLEME 08.07.2020 15:04 GÜNCEL
Maskesiz polise yakalandı, ceza kesilince kendisini tokatladı
Maskesiz polise yakalandı, ceza kesilince kendisini tokatladı

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle bugün 81 ilde maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı koronavirüs vaka sayısı artan iller arasında yer alan Konya'da, kentin farklı noktalarında polis tarafından denetim yapıldı. Polis, maske takmayan kişiler hakkında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu karanını ihlal ettiği gerekçesiyle 900 lira idari para cezası uygulanması için tutanak hazırladı. Denetim sırasında, maske takmadığı belirlenen bir kişi, polislere sinirlenip kendini tokatladı.

 



Maskesini çenesinin altında bulundurduğu gerekçesiyle cezai işlem uygulanan kişi de poşet içindeki su şişelerini göstererek, maskesini su içmek için indirdiğini öne sürerek tepki gösterdi. Cezayı uygulayan kadın komiser, “Toplum sağlığı için bunu yapıyoruz'' dedi.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Koca Eminönü meydanında maske neden takalım kardeşim, ne bana nede başkasına bulaşma imkanı yok, ama çok yoğun sokaklar ıvar orda takılsın dükkanda takılsın eyvallah, bu sıcakta yaptıkları iş iş değil, beddua lamaktan başka bir şey yapmıyorlar.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Oturarak suyunu icmisolmasi lazimdi. Hic mi etrafina bakmiyorlar. Oturanlara maske zorynlu degil.
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    kendini tokatlayana memur yardım edeydi ne eyi olurdu sevabına
    Cevapla
  • nursima51 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlayın artık Maske virüsten Korumaz hatta oksıjenı azalttıgı için çok Risklidir. Korusaydı Eger Zonguldakta vb. illerde onlarca saglık personeli coronavirüse yakalanmazdı maske degil mesafe ve el temızlıgı önemlidir.!!!!
    Cevapla
  • Evde kal 3 yıl önce Şikayet Et
    900 lira çok az, miktarı yükseltmeden yanında sosyal ceza uygulanmasıda uygundur bence. Meselâ cami avlusu yeşilik alanı temizlemesi gibi, olmadı verin eline bir kaç bidonu gitsin sokak hayvanlarını sulasın, bir işe yarasın, maske ile tabiki.
    Cevapla
  • serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum uyarı yapılsın nefes alamıyan var maskesi hiç yoksa yaz ama maskesini indirdi diyede hemen yazma uyar takmazsa ozaman yaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR