Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Bu Akşam Canlı Yayınla TRT World Forum’da

TRT World Forum, temmuz ayında başlattığı “Dijital Tartışmalar” ile gündemi belirlemeye devam ediyor. Bu hafta 15 Temmuz’un hain darbe girişimini tüm boyutlarıyla ele alan oturumların bugünkü canlı yayın konuğu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2020 11:24 GÜNCELLEME 14.07.2020 11:24 GÜNCEL
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Bu Akşam Canlı Yayınla TRT World Forum’da
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Bu Akşam Canlı Yayınla TRT World Forum’da

TRT World Forum tarafından geçtiğimiz hafta Srebrenitsa katliamı ile başlatılan “Dijital Tartışmalar” programı bu hafta 15 Temmuz darbe girişiminin tüm boyutlarını önemli konuklarla masaya yatırıyor.

 

Programın bu akşamki canlı yayın konuğu olan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “15 Temmuz Darbe Girişiminden Sonra Türkiye’nin Değişen Ulusal ve Uluslararası Politikaları” başlıklı oturumla önemli açıklamalarda bulunacak. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak bu önemli oturum, TRT World Forum Youtube, Twitter ve Facebook hesaplarından canlı yayımlanacak.

 

15 Temmuz Çarşamba saat 20.00’de ise darbecilerin hedefleri arasında bulunan TRT İstanbul Ulus yerleşkesinde 15 Temmuz gecesi darbeci askerlerin yaptığı baskın sırasında orada görev yapan TRT World Araştırma Merkezi Kıdemli Üyesi Resul Serdar Ataş ile “Türk medyasının 15 Temmuz darbe girişimine karşı zaferi” konusuna değinilecek.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR