Gazeteci Cüneyt Özdemir, Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'yla FETÖ'nün yurtiçinde nasıl yapılandığını, Türkiye'nin gizli bilgilerini, belgelerini terörist başı Fethullah Gülen'e nasıl ulaştırdığını konuştu. Kemal Gümüş'ün 'İşgalin Yapı Taşları' isimli kitabında itirafçı bir FETÖ üyesinin anlattıklarından alıntı yapan Avcı, çok çarpıcı detaylara değindi.

HAVALİMANINDA ÖRGÜT KURDULAR

Havalimanında giriş çıkış memuru olan bir FETÖ üyesinin itiraflarını anlatan Hanefi Avcı, yurtdışına gidecek ve teröristbaşı ile görüşecek kişileri, Türkiye ile ilgili gizli bilgileri taşıyacak olan FETÖ üyelerini ayarladığını söyledi. Avcı, "Bu kişiler dökümanları yanına almıyor. Dökümansız gidiyor havalimanına, uçağa binerek bekliyor. Havalimanında gizli belgeleri taşıyan Emniyet mensubu var. FETÖ'cü memur bu Emniyet mensubunu kameraların olmadığı yerlerden geçirerek yurt dışına gidecek olan kişiyle buluşturuyor. Emniyet mensubu yurt dışına gidecek olan önemli FETÖ üyesine önemli dökümanları ve bilgileri veriyor." dedi.

JETLERE DİNLEME CİHAZI YERLEŞTİRDİLER

Avcı, FETÖ'nün Havalimanında özel jetlere dinleme cihazları yerleştirdiğini dile getirerek, "Havalimanında özel jetlerin bulunduğunu öğrenen FETÖ örgütü, bu jetlerin kimlerin olduğunu ve ne konuşulduğunu merak ederek bu jetlere dinleme cihazı yerleştiriyorlar. Bu cihazlarla Türkiye aleyhine konuşulanları arşivliyorlar" dedi.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • muro 21.07.2020 04:36
    butun silahlari yapmadigim surece usa israil hep yeni olan yapacak
  • Insan olmak 21.07.2020 01:52
    Bizim ülkemizde olan ülkesine düsman o,kadari cok her kademeden vatan haini bayragini vatanini milletini namusunu satan okadari cok alcak varki dünyanin hic bir ülkesinde böylesi ne görüldü nede duyuldu düsün fetö esittir pkk 55.yillik pilan proje ve namusunu satan namusuzlar sadece hirs para sahte imama tapmak YAZIKLAR OLSUN UTANIYORUM BÖYLE VATAN DÜSMANLARIYLA IC ICE YASADIGIM ICIN yaziklar olsun bana
  • Adem turgut 20.07.2020 23:04
    Zamanında Hanefi Avcıyı hapse tıktınız, hiç özür dilediler mi acaba çok merak ediyorum
  • Türk 20.07.2020 21:28
    Ya yenimi fark edildi , en çok Sabiha Gökçe havalimanında bunlar gerçekleşti , darbeden 8 ay önce ben orada büyük bir sıkıntı yaşadım bana karşı kurulan ifade burada ne Cumhurbaşkanının yada her hangi Türkiye başkanı karışamaz !!!? Bunu ben çimer üzerinden bildiride bulundu bir cevap gelmedi
  • Abdulbaki Yeşil 20.07.2020 21:07
    Bence Ankara İstanbul hava limanlarında amir olarak 15 temmuz öncesi görev yapanlar didik edilmeli. Çoğu fetöcü.
Daha fazla yorum görüntüle