BURSA’da, trafikte tartıştıkları kişiler tarafından kovalanan otomobildeki 1'i çocuk, 4 kişi, korku dolu anlar yaşadı. O anlar, otomobilde bulunan bir kişi tarafından anbean kaydedildi.

Olay, salı günü kırsal Hisaraltı Mahallesi ile Mustakafakemalpaşa yolu üzerinde meydana geldi. 16 SH 411 plakalı hafif ticari araçtaki iki kişiyle otomobil sürücüsü arasında trafikte yol tartışması yaşandı. Sürücüler, seyir halindeyken birbirine bağırdı. Hafif ticari araçtaki kişiler, içinde 1'i çocuk, 4 kişinin bulunduğu otomobilin peşine düştü. Büyük korku yaşayan otomobildekiler, jandarmayı arayarak, yardım istedi. Otomobilin önünü kesen ticari araçtaki E.K., el işareti yaparak tehdit etti. Otomobil sürücüsü, geri manevra yaparak bölgeden uzaklaştı.

Olayın ardından otomobildeki kişiler jandarma karakoluna giderek, şikayette bulundu. Bir süre sonra karakola gelen hafif ticari araçtaki 2 kişi de karşı taraftan şikayetçi oldu. Taraflar, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bu arada otomobilde bulunan kişilerden biri, yaşananları cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde otomobildekilerin jandarmayı araması ve hafif ticari araçtakilerin kovalama anı yer aldı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Evad ı Fatihan 23.07.2020 15:10
    Telefondaki görevlilere kalsa bu iş Hak getire. Panik olmuş adam zaten. Bir plakayı alamıyor ya hu
  • devletim sağolsun 23.07.2020 14:38
    Şu kadını bi sustursaydın be adam... Ben izlerken fıtık oldum, dinleyen ne haldedir acaba...
  • BLACKLORD 23.07.2020 14:34
    silaha güvenen ahmaklar
  • hareket 23.07.2020 14:26
    hasta nakilediyormuş adamlar...
  • Ertuğrul 23.07.2020 14:18
    Adam canının derdinde ilk görüşmedeki kadının umursamaz tavırları ile jandarmanın telefonu kapat cevabı ne kadar yanlış bir davranış. acaba o cevap verenlerin kendisinin başına gelse bu durum ve telefonu kapat cevabı verilse ne hissederlerdi.Derhal o jandarma hakkında soruşturma başlatılmalı
Daha fazla yorum görüntüle