Adana haberleri: Arabada giderken açık olan pencereden giren arı soktu: Hayatını kaybetti

Adana’da Salih Yılmaz ve arkadaşı Halil İbrahim Şık birlikte arabada yolculuk ettikleri esnada açık olan pencereden giren arı Yılmaz'ı soktu. Alerjisi olan Yılmaz hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2020 12:27 GÜNCELLEME 23.07.2020 12:29 GÜNCEL
Adana haberleri: Arabada giderken açık olan pencereden giren arı soktu: Hayatını kaybetti
Adana haberleri: Arabada giderken açık olan pencereden giren arı soktu: Hayatını kaybetti

Olay, Adana'nın Sarıçam ilçesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tır şoförü oldukları öğrenilen Halil İbrahim Şık ile Salih Yılmaz, 01 ADL 066 plakalı hafif ticari araçla Ceyhan ilçesine doğru yola çıktı. İki arkadaş Misis Beldesi Kavşağında durdukları sırada yolcu konumundaki Salih Yılmaz, Halil İbrahim Şık’a kendisini arı soktuğunu ve alerjisi olduğunu söyledi.

 

 

YOLDA KALBİ DURDU

Aracı yol kenarına çeken Şık’ın ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ekibi sevk edildi. Fenalaşarak ambulansa alınan Yılmaz, Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü sırada yolda kalbi durdu. Yılmaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

 

 

Yılmaz’ın acı haberini alan ailesi hastaneye geldi. Yılmaz’ın eşi Serpil Yılmaz, “Salih’i her arı soktuğunda hastaneye geliyordu. Bugün de arı sokmuş. Arkadaşlarına yardım etmek için Ceyhan’a gidiyordu. Misis civarında arı sokmuş” dedi.

Yılmaz’ın annesi Ayşe Yılmaz ise hastaneye gelerek gözyaşı döktü. Acılı annenin, “Yavrum, babanın yanına mı gidiyorsun? Ben ölseydim kuzum” diyerek gözyaşı dökmesi yürek burktu.


 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • rabia 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mustafa Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Azrail görevini yapıyor arı bahanesi nefes bitmiş Allah Rahmet eylesin
    Cevapla
  • Başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vade gelmiş arı bahane
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin vadesini Allah bilir.seninki geldiyse asil sen atla. Vade gelmediyse 10.kattan atlasan da ölmezsin.
    Cevapla
  • EL HANZO 3 yıl önce Şikayet Et
    NE DERSİN İSİMLİ ŞAHIS sen kafa üstü atlamışın damdan belli aklın gitmiş
    Cevapla
  • Ne dersin ? 3 yıl önce Şikayet Et
    Vade gelmiş diye git damdan atla
    Cevapla
  • Kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, Arı alerjisi ve diğer böcek sokmaları konusunda SÜRÜCÜ EĞİTİMİNDE İLKYARDIM DA ALERJİ İLAÇLARI KULLANIMI ÖĞRENİMİ ZORUNLU OLMALI ,tüm araçların ilkyardım çantalarında alerji ve kortizon ilacı bulundurmakta zorunlu olmalı , Kortizon hapı hemen verilse belki hayatta olurdu rahmetli
    Cevapla
  • Çoban 3 yıl önce Şikayet Et
    Not ettim
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu topluma televizyonlarda 1 hafta maske nasıl takılır diye gösterdiler sonuç halkın yarısının burnu açık yada çene altı takıyor.Dediklerin çok doğru fakat kim uygulayacak!
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığı olana eğitim vermek ve tedbirli olması gerekir. Tek kullanımlık otomatik enjektörler var. Bacağına saplıyorsun kendi ilacı veriyor. Her zaman yanında bulundurması gerekir. Kortizonun faydası olmaz adrenalin iğne acilen yapılmalıydı. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Arizonalı'ya 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi akraban kardeşin çocuğu in olsaydı aynı düşünürmüydün ? Sende vicdan denen birşey kalmamış Allah doğru yola sevketsin seni
    Cevapla
  • arizonalı 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş millete trafik eğitimini zor bela veriyorsun, önemli bir kısmı da anlattığının en az %50 anlamıyor, sen kalkmışsın ilkyardım da alerji ilaçları kullanımı eğitimi de verelim diyorsun, millet ağrı kesici ilacı gücülen bela kullanabiliyor ne alerji ilacı kullanımından bahsediyorsun, bu olay münferit bir olay, niye birden heyecanlandın onu anlayamadım ben.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR