Eski eşi tarafından tehdit ve darp edilen kadın yardım bekliyor

Bakırköy’de eski Eşi Tarık K. tarafından darp ve tehdit edilen Rüya K. suç duyurusunda bulundu. Mağdur kadın şüphelinin hala yakalanmadığını söyleyerek “Kendisini polis gibi gösteriyor artık şiddetin bitmesini istiyorum, korkuyorum” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2020 14:47 GÜNCELLEME 23.07.2020 14:54 GÜNCEL
 Eski eşi tarafından tehdit ve darp edilen kadın yardım bekliyor
Eski eşi tarafından tehdit ve darp edilen kadın yardım bekliyor

Bakırköy’de 2 yıl önce evlendiği ve 4 ay evli kaldığı Tarık K. tarafından darp ve tehdit edilen Rüya K. suç duyurusunda bulundu. Rüya K. Bakırköy Aile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu’na yaptığı şikayette eşi tarafından sürekli darp ve tehdit edildiğini belirtti. Şikayet dilekçesinde eski kocasının kendisini polis gibi göstererek başka suçlara da karıştığını söyleyen Rüya K. “Ben polis çağırınca kaçıp gidiyor. Yakalanmasını istiyorum şikayetçiyim” dedi.

 

 

Mağdur kadın, şüpheli Tarık K. ile 4 aylık bir evlilik sürecinin ardından boşandığını söyleyerek “Ben bu 4 aylık süreçte sürekli şiddet gördüm. Boşandığım günden beri uzaklaştırma kararı var ama karşı tarafı yıldırmıyor. Evimin önüne geliyor. Arabamı paramparça etti. Araç tamir edilir ama evimi bastı. Beni darp etti. Sosyal medyadaki paylaştığım o darp fotoğraflarının üzerinden 3 hafta bile geçmedi. Kapımın önüne gelip evime silahla ateş etti. Artık şiddetin bitmesini istiyorum ve korkuyorum. Bunlar seni öldüreceğim anlamına geliyor. Zaten bana attığı mesajlarda da tehdit ediyor. Gerçek polisler eminim ki bunun kadar kimlik kullanmıyorlar” dedi.

 

 

Öte yandan emniyet güçleri tarafından şüpheli Tarık K.’nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • doğanbey 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kadının gözleri körmüydü insan aldığına biraz bakmaz mı hayvan alırken bile kontrol ediyorsun buna hiç mi bakmadın
    Cevapla
  • alican 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok arkadaş ya insanlar artık devleti falan takmaz oldu..Resmen bitiyoruz.Ne şefkat ne merhamet,Allah korkusu hak getire..Bu böyle gitmez...Şu işe bak arkadaş ulan bu senin hayat arkadaşın bre soysuz..
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakırköy,emlak ve kira fiatlarının en yüksek olduğu,çoğunlukla durumu iyi kişilerin oturduğu bir semt,kadın kocasının yasa dışı işleride olduğunu söylüyor,adamın nasıl öyle bir semtte oturabildiği yaptığı kanunsuz işlere bağlı demek,başka bir işi gücüde yok anlaşılan. kadında adamın parasına,durumuna aldanıp evlenmiş sanırım,bulsaydı kendi halinde mazbut birini başına bunlar gelmezdi,birazda açgözlülüğün kurbanı olmuş.
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Maço erkek seviyorum diyen kızlar evlenince de sonları böyle oluyor maalesef , ne kadar yakışıklı da olsa ahlakı güzel olanı seçin maçoyu iti kopuğu serseriyi değil
    Cevapla
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapmaktan yorulduk artık yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR