Meteoroloji 6 ili uyardı: Kuvvetli rüzgar ve yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son dakika bilgilerine e göre ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu Kars, Ardahan çevreleri ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2020 21:57 GÜNCELLEME 26.07.2020 22:03 GÜNCEL
Meteoroloji 6 ili uyardı: Kuvvetli rüzgar ve yağış geliyor
Meteoroloji 6 ili uyardı: Kuvvetli rüzgar ve yağış geliyor

Son raporlara göre Kars, Ardahan çevreleri ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgarın ise 27 Temmuz Pazartesi öğle saatlerinde Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Uyarıların 27 Temmuz saat 18:00'e kadar geçerli olduğu kaydedildi.

 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında güney iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın 27 Temmuz Pazartesi öğle saatlerinde Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Haftalık Hava Durumu (27 Temmuz - 2 Ağustos 2020)

HAFTALIK HAVA DURUMU (27 TEMMUZ - 2 AĞUSTOS 2020)

Ülke genelinde artan hava sıcaklıklarının güney, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR