İstanbul Boğazı'nda dikkat çeken görüntüler: Peş peşe geçtiler

NATO tatbikatinden dönen savaş gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçti. Karadeniz'de icra edilen 'Sea Breeze 2020' tatbikatından dönen savaş gemileri yaklaşık 1,5 saatte Boğaz geçişini tamamlayıp Marmara Denizi'ne açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2020 18:22 GÜNCELLEME 29.07.2020 18:24 GÜNCEL
İstanbul Boğazı'nda dikkat çeken görüntüler: Peş peşe geçtiler
İstanbul Boğazı'nda dikkat çeken görüntüler: Peş peşe geçtiler

Türk ve İspanyol savaş gemileri saat 16.00 sıralarından Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na peş peşe giriş yaptı. İlk olarak boğaza Türk Deniz Kuvvetlerine bağlı F 243 Borda numaralı  'TCG Yıldırım' adlı fırkateyn girdi. Hemen ardından İspanya Donanmasına bağlı F101 Borda numaralı 'Alvaro De Bazan' adlı savaş gemisi Boğaz'a giriş yaptı. Savaş gemilerine çok sayıda sahil güvenlik botu eşlik ederken gemiler yaklaşık 1 saatte Fatih Sultan Mehmet köprüsü altına ulaştı.

 

 

İspanya donanmasının güvertesinde çok sayıda askerin olduğu görülürken bazı askerler fotoğraf çekti. Geminin arka kısmındaki helikopterin üzerinde askerlerin olması da dikkat çekti.

 

 


Karadeniz'de icra edilen 'Sea Breeze 2020' tatbikatından dönen savaş gemileri yaklaşık 1,5 saatte Boğaz geçişini tamamlayıp Marmara Denizi'ne açıldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Zülfikar ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Okuduğunuzu anlamadan yorum yapmayın
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yol geçen hanı gibi bedava geçiş yazıklar olsun böyle adaletsizlige para alınsaydı Türkiye ekonomisi on kat olurdu.
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardaşım zamanında iş bilmeyen yöneticilerimiz olmuş imzalamışlar önüne gelen herşeyi bi de Chp utanmadan neden bu sene Lozan'ı kutlamadik diyor herşeyiyle aleyhte olan anlaşmanın neyini kutlayacağız
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim montrö boğazlar sözleşmesinin çıkış noktası lozandır .Montrö boğazlar s. Lozan antlaşmasının devamıdır sonradan boğazlar sözleşmesi olarak ayrı isim almıştır.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Osman Lozan değil montro bogazlar sözleşmesi o
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Onu lozanla gurur duyan içimizdeki laikçilere söyle bakın kanal istanbula bile karşılar.Kanal istanbul yapılsa bu gemi boğazdan geçemeyecek kanaldan geçecekti Ve ülkeye döviz girdisi olacaktı ama 2023 de bitiyor inşallah öyle istediğin gemide her gemi geçemeyecek
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Çekin böyle manzara bulamazsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR