Hastanede kadın güvenlik görevlisine yumrukla saldırdılar

Gaziantep'te Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kadın güvenlik görevlisi hasta yakınının yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı anları hastanenin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2020 18:23 GÜNCELLEME 08.08.2020 18:26 GÜNCEL
Hastanede kadın güvenlik görevlisine yumrukla saldırdılar
Hastanede kadın güvenlik görevlisine yumrukla saldırdılar

Türkiye'nin çeşitli noktalarında sağlıkta şiddet olayları bitmek bilmiyor. Gaziantep'te Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kadın güvenlik görevlisi kadın hasta yakınının yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı anları hastanenin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Gaziantep Üniversite Hastanesi Acil Servisi'nde görev yapan kadın güvenlik görevlisi İnci K., hasta ziyareti için bir kişiyi içeriye alabileceğini söyleyince kadın hasta yakınının yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı anı hastane güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

Şiddet olayını kendilerini derinden üzdüğünü belirten Gaziantep Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Zengin, “Bu salgın sürecinde fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarımız şiddete maruz kalıyor. Bu sefer bir kadın güvenlik personelimiz işini yaptığı için şiddete maruz kaldı. Çok üzgünüz. Bu olayları kınıyoruz” dedi.

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    sice gerek varmıydı
    Cevapla
  • Pöh45 3 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlikçiler bazen kendini emniyet genel müdürü zannediyor. Ben 27 yıllık özel harekatçıyım, 1 yıllık güvenlikçideki hava bizde bile yok.
    Cevapla
  • Muhsin 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse durduk yere kimseye yumruk atmaz. Hele hele bir kadın hemcinsi olan güvenlikçi kadına hiç atmaz. Kimbilir orada neler yaşandı.
    Cevapla
  • Malatyali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani vuran haklı ha...
    Cevapla
  • dfghjkl 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir balans ayarı gerekiyor bu memleketin insanına, zıvanadan çıktı millet...
    Cevapla
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    1998 senesinde Ankara hastanesinde bi kağıt imzalatmaya girdiğim odada görevli faşist kemalist laik memure teyzeden içeriye başımda şapka ile giydim diye bi ton laf işitmiştim.Nerdeeeeeen nereye!
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurallara uymamak bir hastalık mı oldu neden kimse kurallara riayet etmiyor insana saygı edebtendir.
    Cevapla
  • 25DADAŞ25 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadının hastasını hemen taburcu edilsin tedaviyi hak etmiyor yakınlarının sayesinde şiddet uygulayana da 1 yıl verilmesi lazım hapis cezası paraya çevrilmeyecek bakalım bir daha yapa bilecekler mi kamu personeline hadsiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR