Konya'da doğalgaz faciası!

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Makami Sokak'ta doğalgaz patlaması meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.08.2020 14:36 GÜNCELLEME 09.08.2020 16:18 GÜNCEL
Konya'da doğalgaz faciası!
Konya'da doğalgaz faciası!

Konya'da, bir iş yerinde doğal gaz patlaması meydana geldi, bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Makami Sokak'taki iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.
Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Patlama sonrası fenalaşan iki kişiye sağlık ekibince müdahalede bulunuldu.

Patlama nedeniyle iş yerlerinde hasar oluştu.

"ŞU ANDA ÖLÜ VEYA YARALI GÖZÜKMÜYOR"

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamada çok sayıda iş yerinde hasar oluştuğunu söyledi.

Patlamanın meydana geldiği binanın elektrik ve doğal gaz vanalarının tedbir amaçlı kapatıldığını ifade eden Kavuş, şunları kaydetti:

"Şu anda ölü veya yaralı gözükmüyor. İnşallah olmaz. Binanın içi boşaltılıyor. Halen ne olduğu tam anlaşılamadı ama doğal gaz kaynaklı bir sıkışma ve patlama olduğu düşünülüyor. Yüksek basınçlı, tozu dumana katan bir patlama oldu. Ateşli veya alevli bir patlama değil. Yangın tehlikesi şu anda görülmüyor. Gerekli tedbirler alındı.

Binanın üst katlarında bir hasar görünmüyor ancak yandaki ve çevredeki iş yerlerinin camları patladı."

 

 

YORUMLAR 1
  • Ayyıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Olay yerine 500 mt uzaklıkla iş yerimde otururken dükkanın kapısı patlamanın etkisiyle kendi kendine açıldı. Allahtan bugün pazar çünkü patlama yaşanan dükkan erkek kuaförü yüksek ihtimalle dün geceden beri biriken gaz patladı binanın kolonlarında da hasar meydana gelmiş Allah yardım etsin...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR