Bakan Çavuşoğlu'dan Doğu Akdeniz için peş peşe görüşmeler

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz başta olmak üzere bölgesel konuları görüşmek üzere 7 ülkenin dışişleri bakanı ve AB temsilcisiyle önemli telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2020 14:52 GÜNCELLEME 13.08.2020 14:55 GÜNCEL
Bakan Çavuşoğlu'dan Doğu Akdeniz için peş peşe görüşmeler
Bakan Çavuşoğlu'dan Doğu Akdeniz için peş peşe görüşmeler

Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz'de yürütülen faaliyetlerle ilgili önemli telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. 

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu Avrupalı mevkidaşlarıyla gerçekleştirdiği telefon görüşmelerinde Doğu Akdeniz başta olmak üzere bölgesel gelişmeleri ele almıştır." denildi.

YORUMLAR 4
  • k¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    artık görüş falan yok biz halk olarak hazırız bir emir bekliyoruz bu yunanın kafasına vurma zamanı geldi geçtı söylem değil eylem bekliyoruz
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye avrupa ile degil rusya ile dogu akdenizi konusmali karadeniz filosunu akdenize cikarmak istiyorsa türkiyeye destek olmali türkiye rusya müttefikligi avrupayi etkisiz hale getirecek
    Cevapla
  • Ertürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi Doğu Akdeniz ile ilgili mi?Estonya,Finlandiya,Litvanya,Macaristan.Farklı nedenleri de vardır.Belarus muhalif lideri Litvanya'ya kaçmıştı.
    Cevapla
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    görüsmeyin bu soysuzlarla dogrusu ne ise yapin kimsedende izin almayin. dünya savasi cikacaksada ciksin zaten dünyanin gigi cikmis. batacaksada batsin gari bu dünya. Elhamdulillah müslümaniz abdestliyiz kimsedende korkutugumuz yok ne olacaksa olsun artik.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR