Beşiktaş'ta yol çöktü, bir araç çukura düştü

Son dakika gelen habere göre; Beşiktaş’ta sağanak yağıştan dolayı yolda çökme meydana geldi. O esnada yoldan geçen bir araç çukura düştü. Olay yerine gelen ekipler kısa sürede çalışma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2020 10:52 GÜNCELLEME 21.08.2020 17:04 GÜNCEL
Beşiktaş'ta yol çöktü, bir araç çukura düştü
Beşiktaş'ta yol çöktü, bir araç çukura düştü

Sabah saatlerinden itibaren başlayan ve yer yer sağanak halinde etkisini gösteren yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Mecidiyeköy ve Okmeydanı'nda bazı yollar göle döndü. Sürücüler su birikintisinde ilerlemekte zorlanırken, bazı araçlar yolda kaldı. Okmeydanı Kavşağı'nda yolda kalan araçlar vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kurtarma çalışmalarının ardından bir itfaiyeci, fırça sapıyla tıkanan mazgalları açmaya çalıştı.

 

 

BEŞİKTAŞ'TA YOL ÇÖKTÜ

Beşiktaş'ta sağanak yağıştan dolayı yol çöktü. Bir aracında çukura düştüğü belirtilirken ekipler bölgede çalışma başlattı.

 

 

"ARABA BİRDEN STOP ETTİ"

Mecidiyeköy'de ise bir  servis minibüsü göle dönen yolda kaldı. Aracının başında kurtarılmasını bekleyen Ahmet Erali, "Normal yolunda giden araba birden stop etti. Buraya kadar gelebildim, daha ilerisine devam etmiyor. Yağmur bir anda yağdı, bu hale geldik. Biraz daha yağsa ne olacağını Allah bilir. Tekerleklere kadar su vardı, zararım çok fazla. Yolcular vardı, başka arabaya bindirerek onları gönderdim, çekici bekliyorum" diye konuştu. 

YORUMLAR 4
  • taner 3 yıl önce Şikayet Et
    herşey çok güzel oldu , millletçe alkışlıyoruz sizi sn imamoğlu (!)
    Cevapla
  • dfghjkl 3 yıl önce Şikayet Et
    Olur yav, maksimum 10 milyon nüfuslu olması gereken bir memlekete 17 milyon adamı yığarsan, istiflersen, yol da çöker, bina da çöker, o da olur bu da olur şu da olur, İstanbul'da yaşayanlara bol şanslar diliyorum.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu 3 yıl önce nasıl bir asfalt yaptı ise yok çöküyor.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    birilerinin tatil vakti gelmiş anlaşılan...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR