Bakan Koca paylaştı: Görevlerine döndüler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenen sağlık çalışanı Ufuk ve Tülay Saka çiftine ilişkin, "Hastalıkla, hasta olarak da savaştılar. Ve görevlerine döndüler. Aynı şeyi yapan, yapabilecek sayısız sağlık çalışanınız var." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2020 23:22 GÜNCELLEME 22.08.2020 23:44 GÜNCEL
Bakan Koca paylaştı: Görevlerine döndüler
Bakan Koca paylaştı: Görevlerine döndüler

Koca, Twitter hesabından, Kovid-19'u yenen sağlık çalışanı Ufuk ve Tülay Saka çiftine ilişkin paylaşımda bulundu.

Röntgen teknisyeni Ufuk Saka'nın, ateşi çıktığında gece nöbetinde olduğunu belirten Koca, "Kovid-19 olduğu anlaşıldı. Eşi, hemşire arkadaşımız Tülay'ın testi de pozitif çıktı. Hastalıkla, hasta olarak da savaştılar. Ve görevlerine döndüler. Aynı şeyi yapan, yapabilecek sayısız sağlık çalışanınız var." değerlendirmesinde bulundu. Bakan Koca, hesabından Saka çiftinin fotoğraflarını da paylaştı.

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 4
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C tümünün şifasını verir inşallah.
    Cevapla
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun..
    Cevapla
  • yolcu3225 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla parklar insan kaynıyor millet gezecek düğün yapıp halay çekecek ceremesini biz çekeceğiz yok artık ücretsiz izin alacağım yok olmazsa istifa edeceğim. Biz hemşireleri düşünen yok ailemizi düşünen yok hastaneler de bile bazıları çalışmazken biz tulumlarla çalıştık. Ne izin kullanabiliyoruz ne ailemize bakabiliyoruz. Tükenmişlik sendromu yaşıyoruz. Emeklerimizi haketmeyen insanlara artık kendimden fedakarlık yapmayacağım. Nokta.
    Cevapla
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar katılıyorum..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR