AK Parti'den Adana Kozan'daki yangınla ilgili açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Adana'nın Kozan ilçesindeki orman yangını) Devletimiz buradadır, Cumhurbaşkanımızın talimatı açıktır. Kozan'ımızın, Adana'mızın bu yaraları süratle sarılacaktır."

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 17:24 GÜNCELLEME 25.08.2020 17:24 GÜNCEL
AK Parti'den Adana Kozan'daki yangınla ilgili açıklama
AK Parti'den Adana Kozan'daki yangınla ilgili açıklama

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Adana'nın Kozan ilçesindeki orman yangını) Devletimiz buradadır, Cumhurbaşkanımızın talimatı açıktır. Kozan'ımızın, Adana'mızın bu yaraları süratle sarılacaktır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının gönderdiği yardım, yarın sabahtan itibaren vatandaşlarımıza takdim edilecektir. Sayın Valimiz o konuyla ilgili bir çalışma yapıyor.

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

Arkadaşlarımız, kundaklama, sabotaj meselesini hassasiyetle inceliyor. Vardıkları bazı sonuçlar da var ama şimdi onları açıklamak doğru olmaz, çalışmalarını tamamlasınlar. Oradaki vatandaşlarımız bundan çok bahsettiler, 'geçmiş yıllarda da benzer yangınlar oldu' dediler. Kundaklama söylentileri kulağımıza geldi. Hiç kimse merak etmesin jandarma, emniyetimiz kapsamlı soruşturmaları yürütür, dolayısıyla herhangi bir sonuç ortaya çıktığında bunu yapanın yanına kar kalmaz, Türkiye'nin hukuk imkanları içerisinde en etkili şekilde cezalandırılır.

 

 

YORUMLAR 5
  • Mehmet Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Ormanı yakanları idamla yargılansın
    Cevapla
  • yigido58 3 yıl önce Şikayet Et
    orman yakan vatan hainidir.
    Cevapla
  • ayna 3 yıl önce Şikayet Et
    Seçimlerden önce çok kaçak bina yapılıyor hep, sonra sel oluyor, niye böyle bu ülkede bu nasıl saçmalık.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK yakıyor HDP oy verenler günahlarına orttak oluyor..CHP kına yak
    Cevapla
  • Ali Er 3 yıl önce Şikayet Et
    Yangın olmıyan zamanlarda, allahın her günü ORMANIN giriş ve etekleri uçakla murakabe edilmeli,gözlemlenmeli, TV ve Radyolarda Orman Yangını haberleri yasaklanmalı, Sabotaj veya kusurla Orman yakanların cezası artırılmalı, Orman yangınını erken haber verenlere ağırlıklı mükafat verilmeli berleri
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR