FETÖ'cü firari 3 yıldır kaçıyordu, çatı arasında yakalandı

Silivri Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM-Güvenlik Büro Amirliği ekipleri 2017 yılından bu yana aranan, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün il imamlarından olduğu öğrenilen bir şahsı çatı arasında kıskıvrak yakaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2020 21:26 GÜNCELLEME 27.08.2020 21:28 GÜNCEL
FETÖ'cü firari 3 yıldır kaçıyordu, çatı arasında yakalandı
FETÖ'cü firari 3 yıldır kaçıyordu, çatı arasında yakalandı

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM-Güvenlik Büro Amirliği ekipleri bugün 19:00 sıralarında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda, 2017 yılından beri firari durumda bulunan, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün il imamlarından olduğu öğrenilen, S.Ö. isimli şahsı saklandığı evin çatı arasında yakalayarak gözaltına aldı.

 

Ayrıca şahsın evinde yapılan aramada 2 adet dizüstü bilgisayar ve çok sayıda belgeye el konuldu.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • kim bilir 3 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüler, size diyorum size, yaptığınız her mobbingte, her kumpas, yalan, dolan, iftiranızda, her milletin parasına çöreklendiğinizde ( asalaklar), her korna sesinde, her selâ sesinde 15 Temmuzu hatırlayın. Yaşasın Ömer Halis Demir. Allah Ömer Halis Demirden bin kere razı olsun ve diğer bütün şehitlerimizden geçmişimizden bu günümüze değin ve tüm gazilerimizden, geçmişimizden bu güne değin ve tüm meydanlara çıkan kardeşlerimizden Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Husam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ne haklar yemiştir kendi adamlarını ise sokmak için mazlumun ahı çıkar a heste a heste
    Cevapla
  • ben o 3 yıl önce Şikayet Et
    ama bunlardan yurtdisina kacanlar bulunduklari ülkede 5 yili doldurduktan sonra oranin vatandasligini alip geri dönecekler türkiyeye oda kötü bi durum yani yine faaliyette olacaklar
    Cevapla
  • Denetimsizlik 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani dershaneler kapatılmıştı. İstanbul'da bir çok yerde fen bilimleri enstitüsü adıyla dersanecilik yapılıyor. Bu da baro olayına döndü. Barolar yasası sonrası kaç tane yeni baro kuruldu, cevap sıfır.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C bu milletin geçmişlerinin ve gelecek nesillerinin hakkını bunlarda bırakmayacaktır elbet.
    Cevapla
  • El-Batmanî 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetö'nün 5 yıl önce bile bu hale geleceğine kim inanırdı ki, İslami herşeyin içini boşaltmak istedi ve fiilen yapmaya çalıştı. Cenabı Allah çok güzel tokatladı onu hemde bu devletin en büyük Zâtının eliyle... Tak tak tak :) Allah ıslah etsin onu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR