İbrahim Kalın: Kimseye hakkımızı yedirmeyiz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Büyükelçi İbrahim Kalın, “Kimsenin hak ve hukukunda gözümüz yok ama kimseye de hakkımızı yedirtmeyiz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2020 22:01 GÜNCELLEME 29.08.2020 01:38 GÜNCEL
İbrahim Kalın: Kimseye hakkımızı yedirmeyiz
İbrahim Kalın: Kimseye hakkımızı yedirmeyiz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye kara, hava ve denizdeki hak ve menfaatlerini koruma konusunda tam bir kararlılık içerisindedir. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi 'Kimsenin hak ve hukukunda gözümüz yok ama kimseye de hakkımızı yedirtmeyiz'” ifadelerine yer verdi.

 

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 5
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkün türkten başka dostu yoktur gün birlik günüdür
    Cevapla
  • hakkımız 3 yıl önce Şikayet Et
    akdenize en uzun kıyısı olan ülke olacağım sen kaçbin km. öteden gelip artistlik yapacaksın. yok öyle yağma.
    Cevapla
  • Askeri Strateji? 3 yıl önce Şikayet Et
    BIZIM yaptığımız ve radarımızın göremediği F35ler yunana verilecek s300ler vs. de varken ellerinde. Bize verilmemesi için bahaneydi o. Bizim için TEK ÇARE BIRAKTILAR nükleer silah testi. Tüm alçaklar birleşti. Ama sanki sırf yunan veya sırf mısır veya sırf bae saldırmak için tetikteymiş gibi tüm açıklamalar ve askeri strateji. Nükleer güç olmak için gerekirse altın dolu uçaklarla gidin Pakistana kuzey koreye Çine liderlerle direkt konuşun verirlerse 3-er dörder alın gelin. Test edin 1 er tane hidrojen bombasını. Yoksa yaptırımla bitmez bu iş Fransa gelicek hatta Trump o nükleer B52 bombardıman uçaklarını bizi tehdit için uçtu bugün üstümüzde. Manası 83 milyonu 1 saatte yok ederiz
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    83 milyon değil, yerin altındakileri saymadın?
    Cevapla
  • S.Manas 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihte nice azlar çokları yenmiştir. Zerre korkum ve şüphem yok şer istenmez ama başa gelirse seve seve şehit oluruz Allah için. Bu millet yükselirse tüm mazlumlar yükselir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR